Filles a papa meets Isabel Marant

Twee hippe merken... en de combinatie van die twee maakt de outfit!


Girls die fan zijn van een goede dosis attitude en rock n' roll zullen zeker Filles à Papa hoog in het vaandel dragen. Dit glamorous maar brutaal label is de creatie van de Belgische modezusters Carol en Sarah die na een avontuur in New York vol inspiratie terugkeerden naar hun heimat. De collectie omvat funky t-shirts en partydresses, maar ook trendy blazers en leggings. Ook de accessoires met een ruim assortiment aan headbands zijn trés rock n' roll en een absolute musthave in je kast!

Deze sweater is van de fall/winter collectie 2011/12 en verkrijgbaar in Glorybox te Brussel. Hij is rondom rond bezet met Swarovski kristallen uit verschillende blauwtinten.Isabel Marant is een Frans-Duitse ontwerpster die haar carrière begon als mannequin en nadien als directrice van Elite Model Management Paris. Op haar vijftien jaar begon ze al haar eerste modelijn te ontwerpen. Na samenwerking met mensen zoals Michel Klein en Briget Yorke lanceerde ze een juwelen en accessoire lijn die haar naam droeg. Ze ontving vlug nadien een award voor beste ontwerpster van het jaar (1997) en opende een jaar nadien haar eerste boutique in Parijs.

Ze is nog steeds één van de topdesigners op Paris Fashion Week en heeft zeker een stempel op vrouwelijke baskets gedrukt. In deze schoenen zit een hiel verwerkt, die je op het eerste zicht niet ziet. Je staat dus enkele centimeters hoger, maar zit lekker comfortabel in je schoenen en kan er een hele dag mee shoppen, werken of zelfs een nachtje op feesten.Ik ben er weg van! Charly (mijn nichtje, op de foto) kocht dit paar baskets in Rijsel (Frankrijk) waar dit reeds het voorlaatste paar was! Ik ga mezelf er zeker nog aanschaffen... maar misschien nog een seizoen wachten, tot mijn budget het weer toelaat :)


3 opmerkingen

 1. sofie, je blogjes zijn zo heerlijk om te lezen! zou kunnen blijven lezen haha!!!! ben dan ook super jaloers op je gevoel voor mode en stijl!!!!! SOS i need some help :) tot volgende week lieverd

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat lief van je! Ik zal je helpen met je SOS probleem! :) Tot volgend weekend honey! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. OOOOOOOOH So love the combi Isabel Marant & FAP!
  Maar mijn budget laat de sneakers helaas niet toe! Als het dat wel deed zou ik sowieso voor de zwarte gaan! Mss maar eens een sponsor zoeken! Leuke blog trouwens! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!