Mirror Mirror on the wall...

Yay Yay!

Mijn nieuwe bureau is vandaag geleverd.
Ik was al een tijdje op zoek naar een mirror desk, maar de enige webshops die ik vond, leveren alleen in de USA. Duidelijk een no go... Dus ik bleef maar zoeken.

Toen ik voor mijn werk een nieuwe leverancier (Lisbeth Dahl) opzocht, zag ik in hun collectie de befaamde mirror desk! Yay! Eindelijk! Na lang wachten -ik bestelde reeds in juni- is hij eindelijk aangekomen.


Na wat puzzelwerk kreeg ik het voor mekaar... Alleen, de mirror desk weegt 37kg (zo stond het op de doos!) en ik kreeg hem alleen niet op zijn vier poten! :) Eén telefoontje naar Daddy, die vlakbij in de winkel was en hopsa... Het resultaat...Ik verlang al om nieuwe make-up looks aan dit bureautje te testen én in natuurlijk daglicht! Nu nog een plexi stoel van Kartell en mijn vanity is klaar! It's so girly... I loooooove it!

Geen opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!