Swap party

Doesn't it sound familiar?

In tijden van crisis is dit het gebeuren! Waar budget voor kleren bij sommigen iets werd ingekort, zorgt een SWAP party ervoor om toch iets nieuws te hebben voor geen geld! Voor degene die niet weten waarvoor SWAP party staat even een korte uitleg...

Vraag je vriendinnen een avond bij je thuis en laat hen één of meerdere kledingstukken meenemen die ze ofwel miskochten of gewoon niet meer aandoen. Zorg er wel voor dat ze niet klaar zijn voor het vuilnis! :) Zet de drank koel en de hapjes klaar, leuk muziekje op de achtergrond en you're almost ready to SWAP!

Eens iedereen aanwezig is, kun je de kleren of accessoires mooi uitstallen zodat ze voor iedereen zichtbaar zijn. De regel luidt als volgt, je ruilt je kledingstuk of accessoire voor een stuk van een ander. Je zal versteld staan om te zien hoe je soms met een andere stijl staat.

En het leuke is, je gaat naar huis met een "afdankertje" van een ander wat voor jou een hele nieuwe outfit kan vormen! Niet alleen ga je niet met lege handen naar huis maar heb je nog eens een sappige roddel of een leuke tip gekregen van één van je vriendinnen.

Bij mijn laatst SWAP party heb ik dit topje op de kop kunnen tikken! Isn't it lovely!

Geen opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!