It all comes together

Nu het weer allemaal wat romantischer mag en de strakke lijnen wat verdwijnen uit het interieur, heb ik mijn nieuwste aanwinst - mijn mirrordesk- naar die trend ingericht.


De attributen zijn zowel oud als nieuw... dat geeft het vintage gevoel weer dat ik wou bekomen.

Het lampje komt van op zolder, is ondertussen jaren oud, maar weer helemaal in. Het kapje bestaat uit porselein, net als de voet... en er hangt zo'n met stof overtrokken kabel aan, echt helemaal retro. In de fotokader staat mijn overleden grootmoeder, ik denk nog elke dag aan haar, met of zonder foto. Telkens als ik aan mijn vanity zit, kijk ik naar haar en probeer me leuke dingen voor de geest te halen die we samen meemaakten. Het klokje, ook zo'n zoldergeval! Hoewel het niet meer werkt, vind ik het echt cute!

Het roze porseleinen doosje met bloemen. Dit is van dezelfde ontwerpster als mijn mirrordesk Lisbeth Dahl (verkrijgbaar bij Byttebier :) ) De glazen karaf en het zilveren doosje, beide stuks die uit collectie zijn, maar zoooooo vintage.

De kandelaar is van Present Time, enkele jaren geleden, maar ik denk nog steeds in hun collectie. Hij is gemaakt van plexiglas, erg handig in mijn geval. Hij is al enige keren omgevallen door mijn bruut gedrag ;) De asbak, een echte Saint-Louis, kreeg ik van een groottante. Ideaal om je ringen en horloge 's avonds voor het slapengaan in te droppen. De oude porseleinen suikerpot, handig om kleinigheden in op te bergen zoals haarrekkers en speldjes.

Geen opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!