Tales of a pixi

Omdat Halloween nadert, maakte ik een fantasy make up look. Ik liet mijn creativiteit de loop en liet me inspireren door feeën. Ik liet me meevoeren door hun betovering en glitterdust - denk maar aan Tinkerbel.De make up die ik gebruikte is van verschillende brands. Sommige high street, andere high end.
  • Foundation MAC face and body
  • Consealer van Sedonalace (kocht ik online)
  • Blush en Contour MAC
  • Bobbi brown eyeliner in Black Ink
  • Oogschaduw voornamelijk van MAC, maar ook enkele kleuren van Coastal Scents.
  • Glitter van Bellapierre Cosmetics (een aanwinst uit London!)
  • Valse wimpers kocht ik online op Wimperwensen (volgende dag aan huis geleverd en geen transportkosten!)
  • Lipgloss van Dior

 Om de look compleet te maken, maakte ik hier en daar een vlechtje en stak mijn haar samen. Nu nog de gepaste outfit zoeken en ik ben klaar voor Trick 'r Treat! :)

Geen opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!