You're such a dramaqueen


Wie? Ik?

Ik heb me deze avond weer eens uitgeleefd met make up... Toen ik gisterennacht niet kon slapen, checkte ik wat make up tutorials op Youtube. Eén van mijn favoriete bezigheden als ik niet aan het bloggen ben. Ik keek eerst naar Lisa Eldridge, man wat een artieste! En erna bekeek ik de laatste filmpjes van de zusjes Pixiwoo. Toen ik Nic (de jongste van de twee Pixiwoo's) haar laatste make up tutorial zag was ik toch onder de indruk. Ik wilde de look eens op mezelf proberen - met welliswaar enkele aanpassingen hier en daar - en ging aan de slag.

Zij kwam iets extravaganter uit de hoek, het was dan ook haar Halloween make up... Dus heb ik er elementen uit gebruikt om deze "dramaqueen" make up te bekomen.


Het komt eigenlijk neer op paarse smokey eyes met veel highlighter boven je wenkbrauw. Ik voegde er een glitter mascara bij om meer drama te creeeren.


De lippen zijn erg 3D... Dit kun je bekomen door met donkere kleuren aan de buitenzijde van je lippen te werken en lichtere naar binnen toe. Op het binnenste van de boven- en onderlip druk je zachtjes wat pigment of highlighter en je krijgt instant vollere lippen. Door je lippen langs de buitenkant goed af te lijnen met consealer (en natuurlijk erboven poederen) heb je ook het idee van vollere lippen. Iets waar veel vrouwen - en zeker ook de mannen - dol op zijn! :)

Om de look te vervolledigen vond ik deze tiara erg toepasselijk... dramaqueen all over! :)


Shapen Shapen Shapen zooooooo belangrijk om je gezicht structuur te geven! Je toont er onmiddellijk slanker uit in je gezicht, don't we all want that ladies? 

Laat me weten wat jullie ervan vinden en of jullie dit meer willen zien! Post your comment below!

5 opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!