Mix and Match

Het zit hem in de kleine dingen... De juiste juwelen kunnen je look personaliseren. Wanneer ik op cirytrip ga, probeer ik telkens (minimum) één leuk juweeltje te scoren. Het heeft iets unieks en telkens als je het draagt, brengt het de souvenirs terug van toen!


Deze ketting vond ik bij mijn laatste citytrip in Amsterdam. In een klein winkeltje waar je hangers kan kopen om je juwelen zelf te maken, vond ik deze reeds samengestelde ketting. Telkens ik deze ketting om heb, denk ik terug aan de regenachtige maar erg leuke tweedaagse in Amsterdam.

Deze ketting combineer ik met een gouden horloge en enkele hippe armbandjes.Deze winter zie je erg veel gouden en rozegouden accessoires, die passen ideaal bij warme huidtypes. Vroeger was ik grote fan van zilveren juwelen, maar nu het goud weer helemaal in is, vind ik het beter bij me staan.


2 opmerkingen

  1. Mooie ketting ! Mag ik vragen van welk merk je horloge is ? :) Ben al een tijdje op zoek naar een mooi goudkleurig horloge.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit horloge is van het merk Vendoux, ik verkoop het in onze familiezaak Byttebier (www.byttebier.com). Als ik me niet vergis is de prijs € 179,00. Ik draag het bijna elke dag en ben er zo blij mee.

    Moest je interesse hebben, kan ik het je zeker en vast bezorgen!

    xo

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!