Essence Nail Art Stuff


Nail art, ik zou het graag kunnen maar ik heb er geen geduld voor. Onlangs zag ik bij Muffins At Tiffany's zo'n leuke nailart dat ik het maar eens ging proberen. Ik vond in het Kruidvat het tool dat alles gemakkelijker zou maken. Ondertussen zag ik nog een leuke Be Loud nail art set en nam die ook mee.

Na het kiezen van mijn twee kleuren - OPI's San Tan Tonio en My Pimped Out Wonderland - ging ik aan de slag. Ik lakte mijn nagels eerst met het lichte kleurtje en liet die volledig drogen. Daarna plakte ik zo'n nailsticker - van de Be Loud Nail Art Set - op mijn ringvinger en lakte de vakjes zwart. Na een dikke 5 minuten wilde ik de sticker verwijderen en guess what happened...

De hele boel begon af te schilferen. Bah, wat een rommel... Ik kreeg de sticker er maar half af en moest de rest verwijderen met dissolvant. De Half Moon Manicure daarentegen lukte wel redelijk goed. Het borsteltje doet wat moet, al moet je wel een vaste hand hebben want mijn lijnen zijn niet zo egaal gebogen als ik het zou willen. Maar voor een ik-kijk-ondertussen-naar-youtube-video's-manicure is die best ok.

Conclusie, laat die Be Loud rommel maar liggen en ga voor de French Manicure Brush. Je kan er verschillende manicures mee toepassen zonder teveel rotzooi!

 Follow me on FacebookTwitterBloglovin, Instagram and Pinterest! You'll make my day :)

Geen opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!