Msaprilfish & The Models - Almond Eyes - Youtube

Mijn vriendinnen, wat ben ik ze zo dankbaar! Ze komen graag raad vragen bij mij als het wat beauty related is - en soms ook voor andere persoonlijke zaken :) - en dus vroeg ik hen een gunst terug. We hebben allemaal een ander gezicht gekregen van God de Vader en dat zorgt soms voor andere make up technieken.

Vandaag start ik met een YouTube serie, namelijk Msaprilfish & The Models. Ik vroeg aan de vriendinnen of ik hun make up kon doen voor de camera. Aline mag de spits afbijten. Ze heeft een ovaal gezicht met amandelvormige ogen - die dan nog eens met de buitenste hoeken naar boven wijzen - prachtig! Ik maakte haar in dit filmpje op voor een dagelijkse gesofisticeerde look. Ze baat trouwens een luxueuze juwelenzaak uit in Kortrijk - Brucaro - waar ze elke dag gracieus voor de dag moet komen :)

Hebben jullie een ovaal gezicht met amandelvormige ogen, dan is deze look zeker iets voor jullie!


Enjoy the video!


 Follow me on FacebookTwitterBloglovin, Instagram and Pinterest! You'll make my day :)


7 opmerkingen

 1. Zalig! Wat te doen met een nogal rond en bol gezicht?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk! Hopelijk zit er eens iemand tussen met wat hangende oogleden, oogschaduw aanbrengen zodat die zichtbaar is blijft moeilijk ;) *hint hint*

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tessa, dat komt er zeker aan, ik heb zelf hooded (of afhangende) eyes dus voor jou meer dan looks genoeg op het programma! :)

   Verwijderen
 3. maar mannekes toch !
  Je doet dat heel goed, die filmpjes!
  Maar ik sta wel versteld van de hoeveelheid produkten die je gebruikt.Nu snap ik waarom dat bij mij nooit lukt : ik probeer spordaisch eens iets te doen met mijn huid en geraak dan niet verder dan een poging met ' bruine creme ' of met poeder...
  Ik denk dat ik me er maar bij neerleg dat dit soort van make up niet voor mij is weggelegd. ik heb daar geen geduld voor : een lijntje aan mijn ogen, wat mascara, een streepje lipstick en als ik in ene zotte bui ben wat oogschaduw en als ik dat er deftig op krijg ben ik al content :)
  Btw : wat een prachtige ogen heeft dit meisje zeg !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank je! Moest je het toch ooit willen proberen, ik ga vanaf november workshops geven in de winkel. Dit zal een stappenplan worden. Eerst leer je de basis (flawless skin) dan in een volgende sessie een simpele draagbare oogmake up, dan eens wat gewaagder namelijk een smokey eye, ook een leuke draagbare rode lippen, en ga zo maar door. Alles stap voor stap! Hoe dan ook, er komt binnenkort meer over op de blog, aarzel niet me te contacteren als je vragen hebt over het één of ander :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik wil ook wel eens je model zijn ;-) hihi

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!