My Flawless Foundation Routine - YouTube

Aaaah, ik ben helemaal verslaafd geworden aan YouTube filmpjes maken. En dat allemaal door jullie leuke commentaren en likes op Facebook, Twitter en Instagram! Een dikke merci alvast want door jullie steun ben ik nu extra gemotiveerd er wekelijks twee online te plaatsen (voor zover me dat lukt natuurlijk).

Ik kocht vorige week een nieuwe HD camera om het nog beter over te laten komen bij jullie. Dit filmpje maakte ik nog met mijn zeven jaar oude camera, dus nog geen HD kwaliteit hier, maar de filmpjes die volgen zullen wel alle kleine details tonen :) Het is natuurlijk nog wel wat zoeken naar het ideale, maar ik kom er wel! Laat gerust suggesties van wat jullie graag willen zien achter, ik doe mijn best die zo goed mogelijk na te streven.

Even een update (het is nu vooravond en mijn blogpost staat al even online). Er ging iets mis met het copyright van de muziek op YouTube, ik ben dit nu aan het aanpassen. Nog even geduld en het filmpje zal wel te zien zijn! :)


Follow me on FacebookTwitterBloglovin, Instagram and Pinterest! You'll make my day :)

Geen opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!