Smokey Eyes For Hooded Eyes

Ik heb me gisterenavond terug in mijn studiootje gezet en een filmpje voor jullie in elkaar gebokst. Vandaag breng ik jullie een smokey eye dat ideaal kan worden toegepast op hooded eyes. Voor wie deze term nog een mysterie is, hooded staat voor bedekt met andere woorden, bedekte ogen. Niet dat mijn hele ogen bedekt zijn, maar mijn bovenooglid is "zwaarder" dan dat van iemand met amandelogen. Het is niet de gemakkelijkste vorm en winged eyeliner is voor mij nog steeds een struggle maar once you get the handle of it, kan je dezelfde looks toepassen als op andere oogleden.Wat je steeds in je achterhoofd moet houden is dat je een stuk minder oogschaduw ziet bij mensen met hooded eyes als hun ogen open zijn. Dat wil dus zeggen dat je de oogschaduw een stuk verder naar boven mag uitwerken zodat je de oogschaduw toch kan zien. Wat ik ook aanraad is dat je de oogschaduw aanbrengt met je oog open. Dan kan je goed zien wat er zichtbaar zal zijn en wat niet. En last but not least, heel veel mascara! Je wimpers zullen the hood wat verbergen en het oog er minder zwaar laten uitzien.

I hope you like the video! Enjoy, subscribe, like and share!


Follow me on FacebookTwitterBloglovin, Instagram and Pinterest! You'll make my day :)

2 opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!