Molkosan Fruit van A. VogelIk kreeg de kans om het verbeterde recept van Molkosan Fruit te testen. Dit goedje ondersteunt de spijsvertering en bevat veel Calcium. Alleen goeds dus. Na het verlof begon ik aan mijn nieuwe levenstijl. Gezonder leven door meer water te drinken en 2 tot 3 maal per week te gaan fitnessen. Die Molkosan Fruit was dus een duwtje in de goede richting.

Ik had er nog nooit van gehoord en ging dus wat opzoeken op het web. Molkosan Fruit is een nieuwe variant van A. Vogel's Molkosan. Het bevat 100% natuurlijke melkwei - een waterige, geelachtige vloeistof dat melkzuur, vitamine B1, B6, kalium en andere mineralen bevat - met granaatappel, aroniabes en stevia. Grantaatappel is een van mijn favoriete fruitsoorten, dus dat kon al niet mislopen. De combinatie van ingrediƫnten zouden het drankje een unieke, frisse en fruitige smaakbeleving geven.

Maar wat vind ik er nu van. Wel, eerlijk, ik ben geen fan... Ik vind het wel jammer, want het belooft zoveel goeds... Je zou een verschil merken na 10 dagen. De bedoeling is dat je twee eetlepels Molkosan per dag in een glas mineraal water opdrinkt. De rode kleur is best aantrekkelijk maar de geur is bah! Mijn maag keert als ik het glas aan mijn mond zet. De smaak zou fris en fruitig moeten zijn maar is naar mijn smaakpapillen allesbehalve. Het is een zure en bittere smaak die me echt niet kan bekoren. Ik dronk nog 3 glazen water na mijn eerste glas om de smaak wat weg te krijgen. Echt ik vind er niks aan. Maar toch, voor de testfase deed ik 14 dagen uit. Je kan het ook in je yoghurt of vruchtensap doen, maar ik blijf de bitterheid en vooral de geur waarnemen. Op de website staat dat je je drankje op smaak kan brengen met honing maar dan neem je weer meer suikers op, dat vind ik dus een no-go.

Wat de effecten dan zijn, ik weet het niet, want ik voelde echt geen verschil. Ik vind het dus jammer genoeg de moeite niet om zo'n vies drankje in te nemen als ik er geen resultaten van zie. Wie bittere smaken en zurige geuren kan verdragen zal dit misschien wel kunnen bekoren, maar voor mij is het geen voltreffer.


Geen opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!