Launch JYB Cosmetics

Vorige week donderdag vertrokken mama en ik richting Brussel. Ik had een prachtige uitnodiging ontvangen voor de lancering van het nieuwe merk JYB Cosmetics. Eens aangekomen in Villa Empain - very Art Deco by the way - stonden de mooie hostesses ons al op te wachten.Ik kreeg een leuke Media Pass en stapte de prachtige villa binnen. Alles was in het teken van Charleston and the Early Twenties. Heerlijk. Er speelde leuke muziek, champagne vloeide à volonté en de hapjes waren delish...


We werden de avond voor het event geïnformeerd dat ook Princes Astrid samen met haar jongste dochter langs zou komen. Plots leek het even of we in de disco waren, de Princes was gearriveerd en de flashes hadden een ferme gelijkenis met een stroboscoop! :)

Mijn eerste gedacht toen ik haar van heel dichtbij zag: Wat een KNAPPE madam! Ze heeft de gratie van Princess Kelly en de charme van Princess Diana. Hartverwarmend!
Je kon er ook gewoon gaan bijstaan, ik trok deze foto op een meter afstand en geen enkel protocol dat me kon tegenhouden :)


Ik kan maar één ding zeggen, het event was van top tot teen in de puntjes verzorgd! Dikke chapeau voor het event- en PRbureau!

Na het hele gebeuren rond de Princes kwamen met-pluimen-opgemaakte dames onze richting uit om het product voor te stellen. Ik schrijf een aparte blogpost volgende week over de verschillende producten. Ik kreeg zelf een dagcrème mee naar huis om deze uitgebreid te testen, meer nieuws daarover volgende week. Kan je toch al niet wachten en wil je het merk al spotten, dat kan! Sinds vorige week vrijdag kan je deze gaan bekijken en kopen in alle Ui winkels in België. Ik geeft toch graag nog even mee dat alles 100% Belgisch is. Toch niet mis hé, een beetje chauvinisme mag wel eens hé :)

 
En op de koop toe kwam ik Sabine Peeters nog tegen! Toffe madam zonder pretentie! I like :)


Follow me on FacebookTwitterBloglovin, Instagram and Pinterest! You'll make my day :)

1 opmerking

Laat gerust een reactie achter!