Flawless Skin Part 2 - this time it works - YouTube

Aaaarrrgghh! Wat heb ik me gisteren geërgerd aan YouTube! Alles ging mis.. Het filmpje dat ik wilde uploaden ging niet omdat - beginnende YouTuber dat ik ben - ik het copyright voor de muziek was vergeten. Lomp lomp lomp... Nuja, al doende leert men en na heel wat hulp van goede vrienden - en heel wat gesukkel - ben ik er toch uitgeraakt. Nogmaals dank aan Bruno en Jonas voor alle goede adviezen. Ze hebben wat moeten verdragen van mij gisteren :)

Maar bon, on to the blogpost dus...

Vandaag kunnen jullie het filmpje over mijn Flawless Skin Routine dus bekijken. Zoals ik gisteren schreef is dit filmpje nog gemaakt met de oude camera en dus nog geen uitstekende kwaliteit, maar wellicht is dit het laatste filmpje dat nog niet HD is. Tenzij ik me vergis want de afgelopen week filmde ik heel wat met mijn oude én nieuwe camera.

Een deel van de producten die ik gebruik - The Balm, Bdellium Tools en NYX - kan je bij ons in de winkel vinden als er geïnteresseerden zijn. Dit filmpje maak ik ook naar aanleiding van de workshops die je zal kunnen volgen bij Byttebier. Maar meer daarover in november.

En ik schrijf het hier nog eens, alle vragen en opmerkingen zijn meer dan welkom in de comments - zowel hier als op YouTube - just fire away!

Ik laat jullie niet langer in spanning, it's just one click away... Enjoy! 
 Follow me on FacebookTwitterBloglovin, Instagram and Pinterest! You'll make my day :)

3 opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!