New Hair, New Era - Rose Gold

Na zo'n zes jaar een blondine te zijn en me rot te ergeren aan het feit dat mijn haar er echt kapot aan gaat heb ik zo'n maand geleden besloten het roer eens volledig om te gooien.
Ik zocht verschillende foto's op Pinterest en besloot koper of rosegold door mijn haar te doen. Mijn kapster Camille begreep meteen wat ik wilde.


En zo zat ik bij Camille op een grijze maandagmiddag. Bye Bye donkere uitgroei en Hello warme kleur!


Het koper in mijn roots past veel beter bij mijn huidtype en brengt de warmte van mijn sproetjes veel meer naar boven. Het accentueert ook veel meer mijn groene ogen. I'm over the moon en ben blij dat ik de stap durfde zetten naar het koperkleur. Je ziet er nog steeds mijn blonde highlights door maar de ondertoon is veel warmer.


Bepaalde kleuren zoals lichtblauw gaan me beter dan vroeger, andere kleuren moet ik wat meer mijden vlakbij mijn gelaat zoals lichtroze. Zo zie je maar wat een haar kleur allemaal teweeg brengt. 


Wil ik dat het koper meer naar voor komt, dan pin ik mijn haar naar achter en zitten de highlights weg. Misschien dat ik naar de winter toe nog wat donkerder koper door mijn roots doe, we zien wel :)

Durf jij ook zo plots je haar een hele andere kleur geven?


Geen opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!