Empties #2

Ik heb een zalig gevoel bij het schrijven van deze blogpost. Mijn opgebruikte productenzakje werd zo vol dat ik er eindelijk een post van kan schrijven. Het doet echt deugd als je een product helemaal opgemaakt hebt, vind je niet? Laten we er meteen maar invliegen met mijn bevindingen over de producten.

 1. Dove GoFresh deodorant: fantastische deo die erg fris ruikt. Keeps me smelling good all day long. Rebuy for sure!
 2. Dove Damage Solutions Intensive Repair: een ontwarrende verzorging voor zacht haar. Wat hou ik van dit product. Ik kocht er al een tweede van maar met olie (de gele versie). Mijn haar is zijdezacht en veel gemakkelijker te doorkammen. Ik gebruik dit product elke morgen (en niet alleen wanneer ik mijn haar gewassen heb). 
 3. Dove Damage Solutions Intensive Repair Shampoo en conditioner: ik kocht deze waarschijnlijk al drie maal. Mijn haar voelt vederlicht en verzorgd. Rebuy!!
 4. Effaclar K van La Roche Posay: sinds ik dit product gebruik heb ik veel minder last van acne op mijn kin. Een echte aanrader voor gemengde huidjes die bepaalde zones doelgericht willen aanpakken zonder de huid uit te drogen. Voorlopig heb ik geen acne meer op mijn kin, maar deze koop ik zeker opnieuw!
 5. Elisabeth Arden Eight Hour Handcrème: Een goede handcrème met een speciale geur, je went er wel aan. Niet slecht maar ook niet mindblowing.
 6. Soap&Glory Supereyes: een gelbasis oogcrème. Ik zag niet veel verschil en vond dat hij soms kon klonteren onder make up. Geen rebuy - ik heb er nog 2 in mijn voorraadkast staan van mijn laatste London trip... 

 1. Clearasil Ultra Rapid Action Pads: oh man, ik koop dit nooit meer. Het prikt super hard en droogt je huid volledig uit. Ze werken wel, maar hun slogan zegt dat deze enige vorm van acne binnen de 4 uur zichtbaar vermindert... I don't think so! Ze kosten veel geld en doen niet veel goed behalve je huid ontsmetten en uitdrogen. No go for me...
 2. Bioderma Solution Micellaire: Dit is de 4de fles en er staat er al weer eentje klaar om te gebruiken. Super product om je make up te verwijderen. Ik gebruik wel eerst een oogmake up remover en daarna deze.
 3. Sephora Super Démaquillant Yeux Waterproof: Holy grail for sure. Ik testte ondertussen enkele andere uit (die reviews komen weldra op de blog) maar deze blijft steevast nummer 1!
 4. Hydra végétal van Yves Rocher: Ook een micellaire oplossing die je make up verwijdert. Ik gebruikte deze meer als tonic. Ruikt erg lekker en doet wat moet. Ik hou het echter wel bij Bioderma.
 1. Batiste Droogshampoo Tropical: Voor mij de nummer 1 droogshampoo die er is. Rebuy!!
 2. Syoss Fix and Smooth hairspray: Deze mini kreeg ik eens gratis in het Kruidvat. Je haar wordt er zo hard van dat het zo'n vies gevoel geeft, I'm not a fan! 
 3. Awapuhi van Paul Mitchell: Ook een mini hairspray die zo lekker ruikt en je haar fixeert zonder te verharden. Aanrader!
 4. BB Nude Magique van L'Oréal: Ik gebruikte deze helemaal op vorige zomer. Voor mij een super BB uit de drogist! Hij voelt vederlicht aan, geeft je voldoende bescherming tegen de zon en maakt je huid egaal. Deze koop ik in de lente zeker opnieuw! 
 5. Fit Me Concealer van Maybeline: De BESTE concealer ever - voor mij dan toch - dit is zeker al mijn derde tube. Ik heb er altijd twee op voorraad, can't life without!
 6. Essie Good To Go Topcoat: Ondertussen weten jullie het al, mijn favoriete fast drying topcoat. Ook hier heb ik een voorraad in de kast!
 7. Catrice Light Reflecting Concealer: Mhuh... Niet echt mijn ding. Het zou de goedkope versie van YSL Touche Eclat zijn, maar ik vind er niks aan... No rebuy!
 8. Sephora Waterproof Eyeliner in Black: deze zal zeker al de vijfde zijn die opgeraakt. Perfect voor mensen als ik waar hun ogen gemakkelijk gaan tranen. Stays put all day!
 9. Rage Straightening Cream van Carin: hier betaalde ik me blauw aan bij de kapper en het maakte mijn oh-zo-droog haar vettig na amper 1 dag. Bah! Echt geen fijn product. Vuilbak binnen!
 10. Shine Blonde van L'Oréal Professionnel: Paarse shampoo om je blonde highights langer witblond te houden. Ideaal om je verse coupe langer salonfresh te houden.
 11. Pureology Perfect 4 Platinum Shampoo en Conditioner: deze travelsizes gingen mee naar Barcelona. Ook hier is het een zilvershampoo om je haar langer salonfresh te houden. De producten ruiken HEERLIJK en verzorgen droog haar. Indien je geen droog haar hebt, zou ik van deze serie afblijven want er zitten heel wat olies in om droog haar te voeden. Ik denk wel dat ik deze reeks ga aanschaffen.
Voilà, een hele reeks empties die nu de vuilbak in mogen, zalige gevoel! Op naar wat nieuwe producten!

Follow me on FacebookTwitterBloglovin, Instagram and Pinterest! You'll make my day :)

3 opmerkingen

 1. Ah effeclar K! Ook een grote favoriet van mij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Amai, echt wel een hele hoop leuke spullen! Bioderma is ook een vaste waarde in mijn badkamerkast, en ik dénk dat ik dringend eens naar de apotheek moet voor Effaclar K!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Altijd een gevoel van opluchting als ik een hoop producten kan weggooien :p
  En hier zitten ook een hoop producten tussen die ik ook al gebruikte, die droogshampoo van batiste is ook een van mijn favorieten :)
  En leuk je te ontmoeten op het rituals event trouwens ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!