Happy 29th birthday... again!


Vandaag ben ik jarig. Vorig jaar werd ik 's morgens wakker met de bof, geen leuke aprilgrap als je het mij vraagt. Daarom vier ik dit jaar mijn 29ste verjaardag opnieuw. En misschien word ik volgend jaar terug 29. We zien dat dan wel weer... :)

Ik nam vandaag een dagje verlof en ga alleen dingen doen die ik leuk vind. Uitslapen, lang en lekker ontbijten, van de zon genieten, een leuke lunch MET champagne en hopelijk wat cadeautjes openmaken.

Met Pasen ga ik een weekendje naar Parijs samen met the boyfriend. Een kerstgeschenk van daddy, ik zie dat dan ook ergens als een verjaardagsweekend op verplaatsing. Er wordt dus veel gevierd dit jaar. Je wordt trouwens niet elk jaar 29 :)

Ik hoop dat jullie dagje vol aprilgrappen mag zitten! En voor wie nog twijfelde, ik ben vandaag ECHT jarig :)
3 opmerkingen

  1. verdorie als ik dat geweten had! makes sense, als ik je blognaam in het achterhoofd hou :D nog een (hele) late happy birthday!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nog een late happy b-day!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!