April Favourites with mini reviews

Lang geleden dat ik nog eens een favorieten van de maand deed, maar deze maand viel het me op dat ik constant naar dezelfde producten greep. Voor iemand als mij die overloaded is met beautyproducten is dat een vreemd fenomeen.

Laat ik maar meteen van start gaan!


Juliette has a gun - Lady Vengeance
Enige tijd geleden verkochten we de parfums van Juliette has a Gun in de winkel. Natuurlijk had ik er van elke geur eentje in mijn stash. Deze moet ik weliswaar beginnen opgebruiken want op parfums staat immers ook een vervaldatum. Ik was dus ergens "verplicht" om deze eerst op te gebruiken voor ik met een andere aan de slag ging. Nu moet ik zeggen dat ik de geur helemaal top vind - lavendel, rose bulgare en patchoulli noten geven een gesofisticeerd parfum - en niet begrijp waarom deze nog niet uit is. Ook mijn mama gaf me er telkens weer complimenten over en hoopt er nog eentje voor haar te scoren. Je kan deze alvast online kopen, want voorlopig weet ik geen verkooppunten in België.


Soap and Glory Rich and Foamous
Deze body wash is heavenly. Ik hoorde menig YouTuber er over raven en begrijp nu eigenlijk wel waarom! De amandel en bruine suiker geur geven een warme noot aan je bad of douche. Dat ie rich and foamous is, is helemaal niet gelogen. Je huid voelt gehydrateerd aan als je uit de douche stapt, zelfs na het afdrogen heb je een zijdezacht gevoel. Ik verlang telkens weer om deze te gebruiken. 

Soap and Glory The daily Smooth
Ook de bodylotion is een bom van aroma's die je humeur alleen maar opkikkeren. Hij bevat mango extract, rosehip seed en shea butter om je een aangenaam en voedend gevoel te geven. De geur komt dan weer van bergamot, zwarte bessen, magnolia, fresia, vanille en musk. 

Ga je binnenkort naar Londen, sla dan zeker een voorraadje in van deze bodyproducten. Meestal is er een deal bij Boots 2+1 en krijg je het goedkoopste product gratis. Soap & Glory wil voorlopig nog niet leveren in ons Belgenland. Such a shame!Lee Stafford Treatment for hair that never grows past a certain length
Nog zo'n golden product van Londen. Hier hebben we wel het voordeel dat je 'm online kan bestellen bij Boots en in België laat leveren. Dit masker slaat de nagel op de kop met zijn naam. Mijn haar zit al een tijdje - door teveel kleuringen - op een bepaalde lengte. Sinds ik dit masker gebruik is het stilletjes aan langer aan het worden. Deze pot is ondertussen al leeg, maar ik sloeg ook hier een goede voorraad van in. Tussen haakjes, de geur is ook hier geweldig!

Nivea Shine Finish Diamond Gloss
Deze wil ik opgebruiken, voor ik weer een nieuw product open, maar het kost me geen moeite. Heb je net zoals mij pluizig haar na het föhnen, dan is deze vast iets voor jou. Het is een soort van droge olie die het haar noch verzwaard, noch vettig maakt en aangenaam aanvoelt als je je haar in model brengt. Wordt later zeker een rebuy maar eerst nog wat andere producten opgebruiken.


Olaz Total Effects 7 CC Cream
Deze kreeg ik opgestuurd om te testen en ik grijp er elke dag naar. Hij dekt niet genoeg om als "foundation" te gebruiken maar is wel de ideale dagcrème die de roodheid onderdrukt. Hij voedt mijn huid de hele dag en heeft een SPF 15.

Olaz Total Effects 7 Oogtransformerende crème
Omdat ik zo tevreden was van de CC crème van hierboven en op zoek was naar een goede oogcrème, haalde ik deze bij Di. De oogcrème heeft een zalmroze kleur die de donkere kringen al een beetje aanpakt. Let wel, je hebt nog een concealer nodig, maar hij doet het erg goed als oogcrème. Zeker een aanrader voor wie te kampen heeft met droge huid onder de ogen!


Look by Bipa Make Up Brushes
Toen ik ging skiën bezocht ik de Bipa. Dit is het Kruidvat van Oostenrijk. Ik kocht er vorig jaar twee van hun make up borstels - ze kosten immers minder dan 4 Euro - en was er zo tevreden van dat ik dit jaar met een hele lading aan de haal ging. Ze zien er niet alleen leuk uit, ze doen het ook super goed.
Ook het uitwassen van make up is a piece of cake. Indien je richting de bergen gaat deze zomer, is Bipa zeker een bezoekje waard. Ze shippen voorlopig nog niet richting België maar het zit eraan te komen volgens de site.


Lancôme Rouge in Love in Violette Coquette
Je schrikt misschien van de kleur en denkt, aaah da's niks voor mij, maar dan ben je echt mis. Ik denk dat deze lipstick mijn favoriete lipstick of all times is. De kleur is niet zo intens als hij eruit ziet in the bullet maar geeft een prachtige berrykleur op je lippen. Ik ben elke morgen terug gelukkig als ik 'm mag aandoen. Door zijn blauwe ondertoon lijken je tanden ook witter dan ze zijn, we like! Hij droogt je lippen niet uit en voelt vederlicht aan. De kleur blijft een dikke 4 uur zitten.


Dior Rosy Glow in Pétale
Ik kocht deze blush vorig jaar bij de lancering ervan en heb 'm dan helemaal verwaarloosd. Ocharme... Maar met het herschikken van mijn make up collectie vond ik hem terug en besloot ervan te genieten. Het is geen goedkope knul, dus kan ik er maar beter van profiteren. Het leuke aan deze blush - zoals het hele Rosy Glow gamma van Dior - is dat ie zich aanpast aan de PH-waarde van de huid. Bij mij zal ie dus misschien wat meer roze kleuren dat bij iemand anders. De blush blijft een hele dag zitten en geeft geen caked up gevoel.


L'Oréal Nude Magique Blur Cream
Een nieuwkomer in het Nude Magique team. Ik testte deze uit bij Di op m'n hand toen ik wat tandpasta moest halen. Ik besloot hem niet meteen te kopen, want mijn stash bevat primers genoeg. Het was pas toen ik terug op mijn werk kwam dat ik het effect zag op mijn hand. Alle kleine poriën op mijn hand waar ik het testte waren glad. Je zag echt het verschil tussen de rest van mijn palm. Ik moest 'm in huis halen, zoveel was zeker. Ik breng de Blur cream aan op en rond mijn neus voor ik foundation aanbreng. Het verschil is zichtbaar ik kan het alleen maar aanbevelen.


Pantene Expert Collection Advanced Keratin Repair
Deze producten werden me opgestuurd om te testen. Als ik iets niet goed vind, dat ga ik er meestal niet over bloggen, noch verder gebruiken, dan geef ik de producten gewoon aan iemand die er wel plezier aan heeft. Verschijnen ze op de blog, dan hebben ze de Msaprilfish-test doorstaan en kan ik er alleen maar goeds van zeggen. Dat is zo met het hele gamma van deze lijn.
Zowel de shampoo als conditioner én de split-end fuser zijn helemaal top. Voor een drogistenmerk van haircare scoren ze miles high. Ook de verpakking ziet een chic en classy uit. Je kan zien aan de conditioner, it has been loved :) Heb je droog en beschadigd haar, test deze dan eens uit, je zal zien hoe zacht en sterk je haar ervan wordt.


Soap & Glory Glow Job
Ja, dat vind ik net zo leuk aan S&G, hun namen laten wel iets aan de verbeelding over :) Het spijt me dat ik weer een product van hen in mijn favorieten smijt, maar hij is het echt ook. Deze dagcrème geeft je huid een extra glow en bevat Bronzeburst beads. Deze micropareltjes barsten effectief open als je de crème uitsmeert over je gezicht. Je krijgt een gebruind effect zonder overdreven te zijn. Ik gebruik deze dagcrème op dagen wanneer ik geen full face of make up op heb - denk maar aan weekends of warme dagen. Deze dagcrème bevat wel geen SPF dus een sunblock is zeker aan te raden! Ook hier is deze voorlopig alleen in Boots te krijgen in de UK en Ierland (en Australië).


Real Techniques Miracle Complexion Sponge
Deze is een beetje de beste dupe voor de beautyblender. Het systeem is net hetzelfde. Maak het sponsje nat onder de kraan en wring het uit. Hij wordt tweemaal zo groot en is ideaal om je foundation, concealer en eender welk ander creamproduct aan te brengen. Ik gebruik 'm nu bijna een hele maand, het was moeilijk om mijn foundationborstel opzij te leggen, maar hij heeft me helemaal overtuigd. Wil je een lichte maar flawless dekking op je gezicht en heb je nood aan extra moisture, dan is deze sponge zeker je best buddy. Geen strepen en geen overvloed aan product op je gezicht. Deze kun je krijgen bij Byttebier.

Beauty UK CC Cream in Fawn
Nu ik een hoop workshops achter de rug heb, en steeds deze CC cream gebruikte op mijn modellen, wilde ik 'm ook wel eens voor mezelf. Hij dekt goed zonder een masker effect te bekomen, heeft een SPF van 30 (!!) en voedt de huid. En al dat voor een kleine prijs van € 6,50. Je kan er niet voor sukkelen. Dikke aanrader en ook te krijgen bij Byttebier.

Diorskin Nude Concealer in Ivory
Ik heb een zwak voor concealers en telkens ik een goede review hoor, dan ben ik er als de kippen bij om die in huis te halen. Dat was ook zo bij deze. Ik ben hevige fan van Dior make up, en vind veel producten hun prijs waard. Deze concealer heeft een crèmeachtige structuur en dekt erg goed. Ik heb wel wat last van droge huid onder mijn ogen en met deze concealer krijg ik geen patchy effect. Ik raad 'm wel niet aan als je vlug creasing krijgt onder je ogen, want zoor zijn textuur kan dat bij deze wel het geval zijn.

Zo, heb je het gehaald tot hier, wel een dikke proficiat want als ik het nu herbekijk is het een hele boterham. Ik ben zelf fan van favorieten van anderen en steeds op zoek naar de juiste producten. Ik hoop dat ik jullie heel wat tips heb kunnen geven in deze post, als er vragen zijn, hoor ik het graag in de comments of via mail.

Wil je meer Msaprilfish, volg me dan zeker op FacebookTwitterBloglovinInstagram en Pinterest!

3 opmerkingen

  1. Naar die Blur Cream van L'Oréal ben ik eigenlijk ook wel benieuwd nu :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Amai, mooie favorieten! Die blush van Dior wil ik zelf ook wel eens keertje proberen :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Volgens mij verkopen ze dat parfum van Juliette has a gun bij Cosmeticary.

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!