Monday Musthave - Catrice BB Alround Foundation

Ik las onlangs een artikel over bloggers en hun succes. Ik weet dat ik het de laatste tijd wat liet afweten op bloggersvlak, maar sinds de komst van mijn iMac - bday present from the family - heb ik een hele ommezwaai gemaakt en vind ik het terug leuk om te researchen en bloggen. Jullie weten het alvast, bloggen is een hele toestand. Van het aankopen van een product, het testen, je bevindingen neertypen, tot foto's maken en indien nodig wat bewerken. 

Nu, waarom begin ik daar nu over, wel om het volgende. Lezers hebben graag een soort patroon, of rubrieken. Zoals maandag blog je over een musthave, woensdag geef je een tip mee en vrijdag bespreek je een favoriet, om maar een voorbeeld te geven. Ik kan nu nog niet beloven dat het allemaal zo zal lopen, maar ik doe alvast mijn best. 

Niet dat de blog daarom zal veranderen, helemaal niet, maar ik ga zo'n patroon in mijn blog steken voor wie dat graag heeft. Heb ik plots dinsdag een lumineuze DIY, dan zal die zeker ook nog verschijnen :)

Zo, de intro is vast lang genoeg, laat ik er maar meteen aan beginnen!


In november zag ik de BB Around Foundation Multi Benefit Make Up op het schap van Catrice staan blinken. Ik testte 'm even op mijn hand en vond hem wel ok. Voor een kleine prijs (ik denk onder de €5,00) liet ik deze niet liggen. 

De 6-in-1 formule die de verpakking beloofde, zou onderworpen worden aan de Msaprilfish-test. Ik ben altijd te vinden voor minder dure producten.  


Ik kocht 010 light beige en 030 nude beige. Een tip voor wie tevreden is over een product, koop een lichte kleur en een donkere, zo maak je alle kleuren er tussen in door de twee te mengen naar gelang je kleurtje op je snoet.


De 6-in-1 beloftes dus:

  1. Balancing: ik weet niet echt wat ik hieronder moet verstaan, het in evenwicht brengen van je huid, ok, is dat dan kleurgewijs, dan denk ik dat correcting daarvoor staat, is het vochtinbrengen, dan denk ik dat moisturizing daarvoor staat, ik laat punt 1 dus in het midden.
  2. Correcting: ik ga ervan uit dat ze hier kleurcorrigeren mee bedoelen en laat ik zeggen, dikke duim voor dit punt want de BB neemt alle roodheid weg.
  3. Protecting: de BB bevat een SPF30, dus wat het beschermen betreft, zit je wel goed.
  4. Illuminating: een soort glow nalaten en dit is voor mij het beste punt van deze BB. Je krijgt er zo'n mooie gloed van op je gelaat, zo'n J-Lo-Glow - misschien een beetje afgezaagd ja, maar wie wil dat nu niet. 
  5. Covering: de consistentie van de BB is intens, zonder je een mask-effect te geven, maar puistjes en donkere kringen zijn weggewerkt.
  6. Moisturizing: groot applaus voor punt 6, mijn huid voelt helemaal niet trekkerig aan en heeft een soepel gevoel.
De reden waarom ik dit een echte musthave vind, is dan ook niet ver te zoeken. Het is de ideale pick-me-up voor een vermoeiende dag. Je straalt de hele dag lang en ziet er fris uit. Een vriendin van me is een well-known make up artist voor grote merken als Dior. Ze zag me op een avondje uit en vroeg naar mijn foundation. Toen ik haar vertelde dat hij van Catrice was, trok ze grote ogen. Zo zie je maar, er zitten steeds schatten verborgen in de drugstore.

Heb je nog vragen over deze BB, aarzel dan niet en post die gerust in de comments of stuur een mailtje!


Wil je meer Msaprilfish, volg me dan zeker op FacebookTwitterBloglovinInstagram en Pinterest!

Geen opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!