Wednesday Wonder: KEK Amsterdam Wall Deco

Vandaag hebben we er een leuk nieuw product bij in Byttebier! KEK Amsterdam. En jong en dynamisch bedrijf dat zich toespitst op Wall decoratie, namelijk erg leuke muurstickers.


Ik ging deze morgen gretig aan de slag met wat showroommodellen, waaronder dit gigantische konijn. De stickers zijn lasercut - met een laser gesneden - waardoor ze zo echt lijken. Je kan je saaie witte muren nu helemaal hot maken door zo'n wallsticker.


In hun gamma heb je Forest Friends, Safari Friends, Trees, Treehouses en ga zo maar verder. Helemaal hip om de kinderkamer of keuken mee te decoreren. Ze beschadigen de muren niet eens je de sticker er af wil nemen. I love this stuff!Ook deze berk kreeg een plaatsje in de winkel, hij is maar liefst 2 meter hoog, ik plakte er een birdhouse op om het helemaal af te maken. Zoals je op de foto kan zien, lijkt de berk net echt. Wat een fantastische kwaliteit.


Maar ook bambi kreeg een speciaal plaatsje in de winkel. Je kan verschillende stickers krijgen in verschillende groottes en zo een unieke muur bekomen.De verpakking is leuk en milieuvriendelijk. Grote stickers zitten verpakt in posterbuizen en de kleinere versies op een kartonnen plaat. Prijzen variëren van € 7,95 tot € 54,95 naar gelang de grootte.

Wil je meer te weten komen over KEK Amsterdam, aarzel dan niet door me te mailen op contact@msaprilfish of je vraag achter te laten in de comments onder deze blog!

Wil je meer Msaprilfish, volg me dan zeker op FacebookTwitterBloglovinInstagram en Pinterest!

1 opmerking

  1. Oké, als ik hier ooit een kinderkamer moet inrichten, kom ik die Bambi halen. Mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!