Wednesday Wonder - NARS Orgasm Multiple

Zo'n dikke twee jaar geleden kreeg ik van enkele vriendinnen een NARS-all-in-one-look pakket. Er zat een lipgloss, lipstick, nagellak, blush en oogschaduw in. Ik gebruikte alle producten ondertussen op, behalve de oogschaduw als ik me niet vergis. Maar de blushstick of beter Multiple Stick bleef onaangeroerd.


Ik was die zowat uit het oog verloren en bij de voorbereiding van mijn volgende blogsale, kwam hij ergens tussen piepen. Ik besloot de mini een kans te geven - ik vergat te zeggen dat sommige producten niet fullsize waren in de set - en ging met hem aan de slag. 
Het gaat dus over de NARS Multiple Stick in Orgasm. Ik ben zelf trotse bezitter van de well-known Orgasm powderblush en zou die niet willen missen in mijn stash. Van de multiple is er in blogland niet zoveel geschreven, en ik dacht dus dat ie misschien niet de moeite ging zijn. Als je het product zelf ziet en swatched op je hand, heb je niet meteen dat wauw gevoel.


Tot je hem dan effectief aanbrengt... Je krijgt de wauwfactor meteen. Ik zie dat de foto nogal belicht is, waardoor de blushkleur niet echt tot zijn recht komt, jammer, it really looks gorgeous! Maar de glow die je erbij krijgt is wel zichtbaar - op de foto heb ik geen highlighter aan, you see what I mean? ;) Ondertussen - als je de foto van de stick eens goed bekijkt - zit ik aan zijn laatste grammetjes en wat vind ik dat jammer. Ik droeg hem van januari tot maart en heb de stick echt bijna helemaal opgebruikt. Het laatste restje hou ik nu nog even voor speciale gelegenheden, maar bij mijn eerste bezoek aan Sephora, schaf ik me de fullsize zeker aan. Ben je net als mij fan van creamproducten - heb je ook een droge huid - dan zou zo'n multiple wel eens je ding kunnen zijn. Jammer dat het zo'n prijzige beestjes zijn, anders kocht ik vast elke kleur!

Heb je nog vragen over deze Multiple, post die gerust in de comments, indien je het liever per mail doet, ook altijd welkom op contact@msparilfish.com!

Follow me on FacebookTwitterBloglovin, Instagram and Pinterest! You'll make my day :)2 opmerkingen

  1. Lovely product! Ik had er ook nog niet veel van gehoord ,maar het ziet er niet slecht uit :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er inderdaad goed uit. Ik heb de blush ook gehad en was grote fan, dus mss schaf ik deze binnenkort ook aan!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!