Monday Musthave: Bourjois Color Boost


Na Clinique en Revlon is nu ook Bourjois met een Glossy Lipstain op de markt gekomen. Ze bestaan ondertussen al enkele maanden maar ik liet ze links liggen als ik het Bourjois rek onder de loep nam. Het was pas tot ik Essie Button - Youtuber en mega lipstickfan - hoorde boffen over de kwaliteit dat ik toch besloot er eentje op te pikken. Ik kocht de roze versie eerst en bracht hem meteen aan. Toen ik 's avond thuis kwam zat ie er nog altijd op. Niet zo intact als 's middags, maar zeker niet slecht. De dag erna stoof ik de Di terug binnen en graaide naar de rode en peachy versie. Het zijn inderdaad toppers!


Van boven naar onder zie je Red Sunrise, Peach on the Beach en Fuchsia Libre. De lipstains zijn glossy en hydraterend en blijven een dikke zes uur mooi zitten op je lippen - 10 uur is misschien wat overdreven zoals ze op de verpakking schrijven - en door hun waterproofgehalte smudgen ze niet. Ze zijn echt wauw voor hun prijs. Ben je zoals mij en liet je de Chubby stick van Clinique of de Just Bitten van Revlon aan je voorbijgaan, haal dan deze Bourjois Color Boost in huis! Hij is zijn kleine prijs dubbel en dik waard!

Wens je meer te weten over de Bourjois Color Boost, laat dan gerust iets achter in de comments of stuur me een mailtje op contact@msaprilfish.com!

Wil je meer Msaprilfish, volg me dan zeker op FacebookTwitterBloglovinInstagram en Pinterest!

3 opmerkingen

  1. Peach on the beach viel mij persoonlijk wat tegen (wat de kleur betreft) maar de producten op zich zijn zeer fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. super! mooie kleurtjes en wat goed dat het zo lang blijftbzitten voor een gloss!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Peach On The Beach heb ik zelf ook en het is echt mijn holy grail lipproduct. Steekt mooi af tegen een bruine huid en staat heel goed bij een neutrale ooglook! :D

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!