Friday Flop - Diorshow Fusion Mono Matte

Bij mijn laatste bezoek aan de parfumerie zag ik een nieuwigheidje in het Dior schap. De Diorshow Fusion Mono Matte.


De verpakking is zoals altijd ultra chic en absolutly fabulous. Christian knows the shit... 
Ik beschik sinds deze winter over 4 Diorshow Fusion Mono's - waar ik trouwens eens een review moet over schrijven - die graag gezien worden bij het aanbrengen van een smokey eye. Maar het woordje Matte wist me over de streep te trekken om deze babies in huis te halen.


Dior omschrijft het zelf als een long-wear professional eyeshadow. Ik omschrijf het als een duurdere dupe voor MAC 's Paintpot. Ze zijn een ideale basis om oogschaduw op aan te brengen, want lieve lezers, de kleurpigmentatie van deze potjes is niet te best. Had ik maar eens grondig de test gedaan in de parfumerie. Ik ben zo tevreden van de Fusion Mono's van deze winter dat ik gewoon de drie kleuren mee naar huis nam. De bouncy cream eyeshadow wordt poedervorm eens die op de huid komt.


Van links naar rechts zie je Songe 721 - Mirage 761 - Fantaisie 641. Hou je net als mij van een iets intensere oogchaduw, dan zou ik deze skippen. Ze zijn zo zacht dat je het kleur niet echt ziet. Wil je graag het kleurverschil of adertjes op je oogleden bedekken zonder een echte oogschaduwlook toe te passen, dan zijn deze daar zeker geschikt voor. Ik hou ze echter als basis voor oogschaduw.

Zo zie je maar, zelfs Christian kan de bal wel eens misslaan. Jammer voor mijn portemonnee, maar ja, zo kan ik jullie alvast de juiste tips geven!

Wil je meer Msaprilfish, volg me dan zeker op FacebookTwitterBloglovinInstagram en Pinterest!

2 opmerkingen

  1. Jammer dat ze niet zo intens zijn. Ik kocht onlangs op vakantie mijn eerste paint pot. Ben benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo jammer! Ik vind de rechtse echt een mooie kleur!!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!