Barry M Lippies - Youtube

Wie het nog niet weet, sinds november heeft Msaprilfish nu ook haar beauty afdeling in Byttebier. Je vindt er allemaal leuke beautymerken zoals Sleek, NYX, Beauty UK en ook Barry M.

Ik had zelf al enkele lipsticks van Barry M die ik in Londen kocht, maar nu we zelf de collectie verkopen, is mijn stash uitgebreid... Wat had je gedacht :)


Barry M heeft meer dan lipsticks alleen - voor wie het merk nog niet kent - maar vandaag ga ik het dus wel alleen over hun lipsticks hebben. Nu de lente volop aan de gang is, willen we wel eens wat kleur op die naakte lippen.


Hierboven zie je de swatches op mijn arm. De eerste vier zijn van de Ultra Moisturising Lip Paint collectie. Deze zijn verrijkt met cocoa butter voor een zacht en aangenaam gevoel op de lippen. De laatste vier zijn van de gewone Lip Paint collectie. Deze hebben ook verzachtende ingrediƫnten om een langdurig maar toch zacht effect te hebben op de lippen. De pigmentatie zit er knal op. Enkele swipes en je hebt een full-on-colorful-lip ! Mijn favorieten zijn nummer 156 en nummer 52. Voor nummer 154 ben ik te bleek, het kleur vervaagt volledig en laat me er wat ziekjes uitzien :(

Ik swatchte deze acht kleuren op mijn lippen en maakte er een YouTube video van. Veel kijkplezier!


Wil je meer Msaprilfish, volg me dan zeker op FacebookTwitterBloglovin, Instagram en Pinterest!

1 opmerking

  1. Erg leuke merken in jouw eigen afdeling. Jammer dat jouw winkel zo ver van bij ons is...

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!