MUJI Love

Mijn verjaardag nadert... Zo vroegen al heel wat familieleden wat ik nu zou willen voor mijn 30ste verjaardag. Ja, 30, wie had dat gedacht...

Bruno - mijn broer - geef ik graag advies, hij kent me wel goed maar als het op cadeau's aankomt krijgt ie graag een paar tips. Zo raadde ik hem de MUJI Acrylic Storage boxes aan als verjaardagsgeschenk. Ik was de site al helemaal gaan afschuimen en stuurde hem de links door van de boxes die ik wel zou willen. Nu moet Bruno blijkbaar een epiphany gehad hebben, want toen ik hem de links doormailde zei hij me dat ie al een leuk cadeau voor me had gevonden. Wauw, ik kan haast niet wachten.

Nu was ik ondertussen wel gebrand op die MUJI storage, dus ja, gaf ik die mezelf maar cadeau. Ik bestelde via de Duitse Muji webshop - alvast dank aan It Girl Kim voor de tip op haar blog - en kreeg die gisteren al binnen. Hooray voor snelle internationale leveringen! De verzendkosten zijn een heel pak lager dan die van de Britse webshop. Ben je dus van plan een Mujibox aan te kopen, ga dan zeker op de Duitse webshop kijken.

Ik bestelde twee sets, de 5-laden box en de 2-laden box. De bedoeling hiervan is mijn dagelijkse make up hierin kan sorteren. Als beautyblogger heb ik een aardige stash make up maar als ik steeds in mijn grote ladenkast moet gaan zoeken welke producten ik die dag zal gebruiken, dan ben ik wel even bezig. Zo laadde ik de Mujibox nu in met mijn favorietjes van het moment. Ik zal later dit jaar eens een make up collection video uploaden met wat meer uitleg van al mijn producten, maar daar zal best wel wat tijd in kruipen, dus doe ik dat best eens in een verlofperiode.

Hoe dat er nu juist allemaal uitzien en wat je ermee kan doen kon ik het best vastleggen in een filmpje. Een ding is zeker, ik ben er erg tevreden mee. Enjoy and thanks for watching!
3 opmerkingen

  1. nice! netjes geklasseerd :-) i could use that too :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oooh leuk zeg ! Wil ik ook wel nog. Een torentje voor mijn make up en eentje voor mn juwelen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi geklasseerd! Ik heb zelf een Muji voor mijn oorbellen! :) Love their stuff. Ik spring er zeker eens binnen in Londen volgende week!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!