Topshop Lip Bullet & Lip Crayon

Ik ging vorige week aan de slag in mijn blogkamer. Ik moest dringend eens wat make up sorteren en mijn alledaagse make up producten switchen. Als beautyblogger ben je zo getikketakt om steeds weer de nieuwste make up goodies aan te schaffen, dat je best eens per maand de boel begint te roteren. Ik zal nooit door mijn make up collectie heen geraken als ik het zo niet zou doen.

Op naar enkele nieuwe-nog-te-weinig-gebruikte producten. In Topshop ging ik onlangs even nuts in hun make up afdeling. Het was - ja weeral - de verpakking die me liet leiden... Hoewel ik veel goeds hoorde van Topshop make up via Zoella en Tanya Burr vond ik nog zoveel meer dan hun aanbevelingen.


De Lip Bullets trokken meteen mijn aandacht. We kennen allemaal de Chubby Sticks en Color Boosts, wel Topshop gaf er zo hun eigen twist aan en kwam met de Lip Bullets op de markt. Het is eigenlijk hetzelfde systeem, je draait aan het uiteinde en het product komt naar boven. De naam alleen al, heerlijk! Ik koos een donkerpaarse namelijk Wine Gum voor de winter - we all wanna rock the dark lip don't we? Back In The Game is dan meer voor de lente - of vanaf de zon eens haar best doet! Ook de Lip Crayon liet me niet onberoerd, Secret Party vloog in mijn mandje.


Ik kan maar niet genoeg krijgen van de uitvoering van deze producten. Als ik ooit een make up lijn begin, wel zo mag die eruit zien. Ik zou beter eens stage gaan lopen bij Head Marketing van Topshop Make Up eens het zover is :)


 Let's talk pigmentation - Oh my sweet Jezus... It is to die for! 

De Lip Bullets glijden letterlijk over je lippen en laten meteen een sterke kleur achter. Je hoeft er maar één swipe mee te doen en hopla, ready to go! Met de donkere kleuren ben je best wat precies om geen Dracula toestanden voor te hebben.

Het Lip Crayon is iets matter van stuctuur maar ook oh-zo-gepigmenteerd. Hij blijft ook goed zitten want hij hecht zich na enkele minuten en it does not budge! Na deze swatch op m'n hand moest ik een op oliebasis make up remover halen om het streepje te kunnen verwijderen. Dat zegt voor mij genoeg. Dit wordt zeker mijn lipcolor voor Tomorrowland deze zomer, dan ben ik de hele dag gerust! :)

Je kan de Topshop Make Up ook online kopen ga zeker eens kijken op hun site. Ik ging ook voluit voor hun blush en highlight producten maar meer daarover in een andere post.

Follow me on FacebookTwitterBloglovin, Instagram and Pinterest! You'll make my day :)

4 opmerkingen

 1. Euh... WAUW! wat een pigmentatie! En de kleuren zijn ook gewoon heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Back In The Game = supermooi! En het zit inderdaad precies wel goed met de pigmentatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ja hallo idd wat een pigmentatie! and i looooove pink on the lips!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Best onder de indruk van de pigmentatie! Blijven die ook lang zitten?

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!