Covergirl Clump Crusher By Lashblast

Als trouwe fan van Susan The Make Up Artist kijk ik steeds naar haar YouTube videos. Onlangs zag ik haar Monthly Favorites en het viel me op dat ze voor de derde maand op rij dezelfde mascara de hemel in prees.

Covergirl's Clump Crusher by Lashblast. Toeme Covergirl... Dat vind je niet gemakkelijk  in BelgiĆ«. Dat dacht ik toch... Tot ik plots stond aan te schuiven aan de kassa van de Delhaize en de rij was zodanig lang dat ik tot in de make up gang moest staan. Hoewel ik hevige fan ben van drugstore make up, ga ik nooit in de Delhaize langs deze rayon. Ik vergat het gewoon dat ze daar eigenlijk ook wel een selectie make up hadden. Tot nu!Ik zag 'm daar hangen, in zijn volle glorie, de groene beruchte mascara. Ken je dat - uit de films - dat er plots een openbaring plaats vindt en dat je helemaal omringd wordt door lichtstralen - wel ZO voelde ik me op dat moment. Er ontbrak net nog zo'n melodietje van TADAAAAA... Dan was het helemaal compleet geweest. 

Ik ben helemaal geen fan van boodschappen doen, maar die avond kon niet meer stuk, ik rende de supermarkt uit naar mijn auto en haastte me naar huis. Ik wilde 'm meteen testen. 


Het borsteltje bestaat uit synthetische haartjes en heeft een gebogen vorm. Ideaal om je krul mee aan te zetten. Heb je last van starre wimpers, dan kies je best voor een waterproof mascara, die houdt de krul van je wimpers een stuk langer vast. Deze Clump Crusher heeft het allemaal.


Hij is zijn naam waardig. Clump Crusher of klonter vernietiger - laten we het maar bij de Engelse naam houden, die klinkt veel aantrekkelijker n'est-ce pas? - geeft je volle wimpers zonder enige klontering. Ik zet mijn onderste wimpers niet vaak aan omdat die kort zijn en vaak gaan samenhokken, maar met deze mascara is dit probleem volledig van de baan. Hij brokkelt helemaal niet en tegen 's avonds zit alles nog waar het moet zitten. Ik begrijp dat Susan deze aanbeveelt, ik zou het ook doen - ben ik dat hier nu net niet aan het doen :) Well, see it for yourself!

Een beperkt gamma van Covergirl is te vinden in de meeste grote Delhaize supermarkten. De exacte prijs weet ik niet meer maar het zal ergens rond de tien Euro schommelen. 

Follow me on FacebookTwitterBloglovin, Instagram and Pinterest! You'll make my day :)

1 opmerking

Laat gerust een reactie achter!