What a Wonder - Lee Stafford Blow Dry Wonder Spray


Toen ik eind november met een hoop vriendinnen ging shoppen in Londen, nam ik ruim de tijd om alle prodducten in de grootste Boots op Oxfortstreet te bestuderen. Ik had de meiden voorbereid, in Boots ging ik zeker een dik uur doorbrengen. The girls vonden dit OK dus nam ik een mandje om mijn arm en strollde de rekken door.

Toen ik aan de Lee Stafford stand kwam - waar ik een bepaald masker van wilde maar later meer daarover - kreeg deze spuitbus mijn volle aandacht. Blow Dry Your Hair Faster Spray - euh, ja hallo, MEENEMEN die handel. Ik twijfelde sterk om er nog eentje van in mijn mandje te gooien, maar de geruchten deden al even de ronde dat we heel binnenkort leveringen konden ontvangen van Boots in België. En jah, moest het dan toch niet zo zijn, dan boekte ik de Eurostar wel terug :)

Hoe dan ook, het is nu effectief een feit, we kunnen vanaf januari online bestellen bij Boots! Hip Hoi Hip Hoi!! Jammer genoeg kunnen we nog niet alle merken laten shippen, maar hey, Lee Stafford komt maar al te graag richting België.

Wie die Lee Stafford nu is? Wel hij begon zijn vrienden te coifferen in zijn living en groeide al snel uit tot award winning celebrity hairdresser. Deze mooie titel gaat gepaard met een heel gamma aan producten - wat had je immers gedacht :)


Nu je de feedback van onze Lee hebt, kunnen we het eindelijk over de Wonder Spray hebben, niet?
Ik wilde 'm al zo lang testen maar het was er nog niet van gekomen - ik ben zeker dat menig beautyblogger dit syndroom wel kent - maar zondag was ik echt in een haast en moest ik mijn haar zo snel mogelijk droog krijgen. Geen beter moment om dit beestje te testen!

Ik sprayde er voldoende van op mijn natte haar en nam toen mijn haardroger en stopwatch bij de hand, als ik dit goed wilde doen, dan moest ik het timen. Dit busje is echt wel een wonder! Ik had minder dan de helft van de tijd nodig dan anders. Zelfs de boyfriend stond verbaasd te kijken dat ik zo snel klaar was, altijd een voltreffer hé dames.

Buiten het feit dat dit goedje fantastisch werkt, zit er ook een haetprotectant in. Wat dat ontwarren van het haar betreft, dat vind ik nu niet echt de beste kwaliteit van de spray maar voor de rest geef ik 'm graag een 8.5/10! Ik weet niet of je deze spray nu bij elke wasbeurt moet gebruiken, ergens diep in mij denk ik dat dit niet zo goed kan zijn voor je haar. Maar voor de dagen dat je echt in een haast bent is ie zeker en vast aan te raden! Je vindt 'm op de site van Boots.

 Follow me on FacebookTwitterBloglovin, Instagram and Pinterest! You'll make my day :)

3 opmerkingen

  1. I need this! Gemiddeld ben ik zo'n 20 minuten kwijt met he föhnen van m'n haar. en dan heb ik het niet over stylen of krullen, enkel het drogen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ooh die ga ik onthouden voor een (online) shopping tripje bij boots !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel cool! Ik had nog nooit gehoord over deze spray, maar het lijkt wel een winnaar te zijn :-).

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!