Bourjois Color Edition 24H

Bij een van mijn laatste bezoeken aan Di zag ik de redelijk nieuwe lanceringen van Bourjois. Ik was onder de indruk van de Color Edition 24H. Ze deden me verdacht veel denken aan de Color Tattoos van Maybelline. Vòòr ik het hele kleurenassortiment meenam naar huis, zou ik de Pétale de glace testen. Een mooi neutraal vieux roze kleurtje. Als deze me beviel, zou ik wel terugkomen om andere kleuren.

De Color Edition 24H heeft een verrassende formule. Het is een crèmeachtige textuur die in een fijne zijdezacht poeder verandert, eens die in contact komt met je huid. Hij blend erg gemakkelijk uit zonder strepen of vlekken. De metallic finish is een mooi eindresultaat.


De oogschaduw blijft een volledige dag goed zitten en ík kan het weten met mijn hooded eyes. Alle crèmeshadows hopen anders samen waar mijn ooglid op rust en deze bewonderenswaardig niet! Ik ben echt van mijn sokken geblazen over de staying power van dit kleine doosje! Ik denk dat ie het ook ideaal doet als basis. Deze kleur kan ik perfect gebruiken onder mijn NAKED 3 palette van Urban Decay.Ik ga zeker en vast terug naar Di om wat andere kleurtjes. Bourjois wist me te verrassen met dit nieuwe gamma. Ik hoop dat er nog leuke kleurtjes op de markt komen in het voorjaar. Als je weinig tijd hebt, maar toch een gesofisticeerde look wil bekomen in een oogwenk, dan is dit zeker iets voor jou.

 Follow me on FacebookTwitterBloglovin, Instagram and Pinterest! You'll make my day :)

2 opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!