COWSHEDDe eerste keer dat ik COWSHED zag staan, in Liberty London, keek ik verrast. Namen als Horny Cow en Moody Cow klonken grappig in de oren. Ik besteedde er niet zoveel aandacht aan en liep verder. Het was pas toen ik hun stand op Beyond Beauty in Parijs in september zag dat ik het merk wat meer onder de loep nam. De vertegenwoordigster gaf me toen ook wat meer uitleg op de stand.


COWSHED - of koeienstal in het Nederlands - is een merk dat sinds 1998 een feit is op de UK-markt. Het mag dan een vreemde naam zijn om een award winning bath en bodycare merk te zijn, het is nét in een oude koeienstal dat ze hun eerste SPA openden. 


Naast de SPA gingen ze van start met een lijn van douchegels en bodylotions, maar ondertussen is het gamma al een stuk uitgebreider. Ook de mannen en de zwangere vrouwen komen aan hun trekken met speciale lotions en verzorgingsproducten die de juiste ingrediënten bevatten voor hun behoeften. Wat COWSHED nu net zo speciaal maakt, zijn die ingrediënten. COWSHED blijft trouw botanische kruiden voor remedies als basis van hun producten. Dit  alles wordt gekweekt en gemaakt in Engeland en elk van hun producten bevat een hoog ratio aan kwaliteitsoliën die een therapeutische uitwerking hebben op je humeur.

Hun Bath en Body gamma bevat 6 geuren voor verschillende humeuren. Ze deelden die onder in zes koeien.


Moody Cow: Wanneer chocolade het enige antwoord blijkt te zijn omdat je het even helemaal hebt gehad. Laat die chocolade maar in de kast en neem een badje met MOODY COW. Deze douchegel bevat een harmonie van Rose Geranium, Linden Blossom en Frankincense. Deze douchegel zal een instant pick-me-up gevoel geven wanneer je je een beetje down voelt!

Grumpy Cow: Wanneer stress je overmeestert en je bijna op een breekpunt staat zal GRUMPY COW je een uplifting gevoel geven. Citrus, mandarijn en pompelmoes geven je de juiste energie om de draad weer op te pikken.

Knackered Cow: Wanneer je kaarsje bijna uitgebrand is, je concentratievermogen het laat afweten en je eigenlijk alleen maar verlangt naar je bed is KNACKERED COW je uitlaatklep. De combinatie van lavendel om je te kalmeren en eucalyptus om je geest te klaren geven je een de-stress gevoel in een handomdraai. 

Lazy Cow: Wanneer je wil genieten van een avondje me-time, doe het in stijl met LAZY COW. De douchegel bevat camille en sandalwood die je meteen in een moment van rust brengen.

Horny Cow: Wanneer je in een romantische bui bent ga voor HORNY COW. De geur brengt je meteen in een verleidelijke bui - nu nog wachten tot je partner thuiskomt...

Wild Cow: Herbron jezelf met WILD COW om je sterk, gezond en vol energie te voelen. Ideaal 's morgens in de douche!Ben je ook nieuwsgierig geworden? Bij Byttebier kan je de producten testen en kopen! 

Douchegel € 23.95
Bodylotion € 24.95

 Follow me on FacebookTwitterBloglovin, Instagram and Pinterest! You'll make my day :)

3 opmerkingen

  1. meeeuh! zalig! ik wil dat ook!! geef me maar horny cow (hoe hilarisch!), moody cow en grumpy cow :-) dank u haha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb dat nu ook altijd al een vreemde naam gevonden maar nu weet ik dus waarom :p !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Echt een leuk merk. Ik had er ooit een bodylotion van en vond 'm echt top!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!