Naked 3 - Review


Voor Kerst kreeg ik van Bruno - mijn liefste en enige broer - een supercadeau. Al had ik het zelf wel gekozen en besteld, hij was degene die uiteindelijk de rekening betaalde :)

Ik bestelde de Naked 3 van Urban Decay online op Sephora (binnen de 2 dagen was hun hele voorraad uitgeput). Amper 3 werkdagen later had ik 'm al in handen. Ok, ik moest hem nog inpakken en onder de Kerstboom leggen, maar soit, je begrijpt wat ik bedoel.Tijdens de drukke Kerstdagen kon ik niet genieten van mijn mooie, nieuwe palette. Als je hem dan hebt, moet je echt tijd maken om elkaar te leren kennen - whah, je vindt me nu misschien bizar, maar dat hoort erbij. Welke kleuren passen samen - feitelijk kan je ze allemaal met elkaar combineren... Hoe dan ook, ik ben weer aan het afwijken! Gisteren nam ik dus de tijd om Naked 3 te leren kennen. Ik hou van UD oogschaduwkleuren (ook al hebben die vaak wat fall out) maar dit palette heeft echt mijn hart gestolen. Van de drie Naked palettes is dit mijn absolute favoriet.

Dit heeft mede te danken aan mijn groene ogen, waar roze/rode/paarse kleuren erg goed mee samen gaan. De kleuren blenden erg goed in elkaar. Ik ondervind wel dat sommige glittershadows nogal chalky zijn, maar eens je dat weet kan je er best mee overweg!


Je vindt er 3 matte kleuren in en de andere zijn tussen satin finish en glitter. Trick, Nooner en Blackheart zijn mijn favorieten. 
Mijn goede foto's van mijn oogschaduwlook gisteren zijn disparu - ?!? - ik versta er mij niet aan, dus trok ik vandaag enkele foto's met mijn iPhone maar die zijn helemaal niet zo goed van kleur als die van gisteren. Hoe dan ook ik maak er binnenkort een YouTube video mee, dus later meer!


Vandaag gebruikte ik Nooner in de crease, Strange als highlight in binnenooghoek en onder wenkrbauw, Trick op bewegend ooglid, Blackheart als eyeliner en een beetje darkside onder mijn oog. Een draagbare smokey eye tijdens de werkuren!

Ik kan dit palette alleen maar aanbevelen. Zeker voor lezers met groene ogen! :)
6 opmerkingen

 1. Ik ontving hem gisteren eindelijk :) Superblij natuurlijk :) Echt een heel mooi palette.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi! Maar niet voor mij denk ik, ik heb namelijk blauw/grijze ogen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh die wil ik zo graag ! Pretty :-) !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg mooie look heb je ermee gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als je tussen naked 1 & 2 moest kiezen welke staat dan het best bij groene ogen?? Ik wil namelijk graag een palette met wat meer nude tinten

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het hangt eigenlijk een beetje van je skintone af. Ben je een warm type dan kies je best voor Naked 1. Ben je een kouder type dan gaan de kleuren van Naked 2 je beter staan. Naked 1 heeft veel brons/goud kleuren en deze zullen de groene kleur van je ogen heel mooi naar voor brengen. Persoonlijk zou ik het Naked 1 aanbevelen.

   Verwijderen

Laat gerust een reactie achter!