Top 3 Concealers


Ik kan me geen dag meer inbeelden zonder concealer - je mag me zot noemen, maar eens je verslaafd bent, is het moeilijk af te kicken! Als je een nachtje slecht geslapen hebt, is concealer zeker je beste vriend. Hij laat je er frisser en uitgeslapen uitzien - als je hem juist aanbrengt natuurlijk!


Maar laat ik het eerst even hebben over de superleuke verpakking van Soap & Glory. Ik kocht deze Trick and Treatment under eye concealer in Londen. Ik had er nog niets over gelezen maar de verpakking was zo verleidelijk dat ik 'm in mijn mandje gooide.
Op naar de drie kandidaten nu - en laat ik je maar eerst vertellen dat deze allemaal in het drugstore budget liggen, bonus!


Van links naar rechts zie je:
 1. Collection Lasting Perfection Concealer in Medium: deze concealer heeft een dikke structuur en ik koos 'm in een iets donkerdere peachy tint om donkere kringen weg te werken. Als je een gelige/oranje ondertoon neemt zal hij de blauwe kleur van je kringen neutraliseren en zo een egalere teint geven aan je gezicht.
  Ik vind deze ideaal voor dagen waar ik er echt vermoeid uitzie. Hij camoufleert het blauw onder mijn ogen de hele dag zonder ik een touch up hoef te doen. Ik zou hier wel nog eens met een licht reflecterende pen (zoals Touche Eclat van YSL) overgaan om zo nog wat brightness onder mijn ogen aan te brengen. Deze concealer is een grote hype op het internet en ik begrijp best waarom. Je vindt 'm onder andere online bij Boots.

 2. Soap & Glory Trick and Treatment Concealer in light: ben je eens opgestaan met een gladgestreken uitgeslapen gezichtje, dan is het de dag voor deze concealer. Hij heeft een creamy textuur en blend geweldig goed uit, alleen heeft ie wel goldflex - kleine gouden partikeltjes - in zich en deze kunnen op een vermoeide dag wel eens meer aandacht geven aan je kleine rimpletjes onder je ogen. Deze concealer is ideaal voor de zomer. De goldflex heeft zo'n mooie eclat onder je ogen en zorgt ervoor dat je straalt. Op je witte wintergezichtje laat hij zijn ware aard minder zien. Deze kan je voorlopig enkel in the UK of Ierland kopen bij Boots. Soap & Glory wil nog steeds niet shippen naar België - zelfs niet op de Boots site. Such a pity...
   
 3. Maybelline Fit Me Concealer in 20: Dit moet wellicht mijn vierde tube zijn. Voor zijn prijs is hij de beste. Telkens ik afstap van deze concealer om een andere eens een kans te geven, grijp ik er enkele weken later naar terug. Hij is creamy zonder té veel product te gebruiken en geeft je een klare blik. Hij dekt redelijk goed - heb je echt last van donkere kringen dan is deze misschien iets te licht - en blend ongelooflijk goed uit. Je vindt 'm bij Di of in het Kruidvat voor een prikje!
Tijd voor het verdikt. Ik dacht dat de Collection Concealer de Fit Me ging overtreffen, maar voor mij toch niet. Fit Me concealer blijft steevast op plaats nummer 1 staan. Als concealer-junkie kan ik er maar geen genoeg van krijgen. Plaats nummer twee gaat naar Collection. Hij dekt net iets meer dan mijn nummer 1 maar ik heb er niet elke dag nood aan. Soap & Glory strandt op plaats nummer drie. Ik vind de goldflex super, maar dan moet ik echt wel al een kleurtje hebben op mijn snoet. De verpakking daarentegen zou meteen de eerste plaats krijgen :)

Binnenkort schrijf ik een blogpost over hoe je het best je concealer aanbrengt om een klare blik te bekomen. Zeker uitkijken naar die post als je meer wil weten over concealer tricks!

 Follow me on FacebookTwitterBloglovin, Instagram and Pinterest! You'll make my day :)

8 opmerkingen

 1. Die van Collection 2000 is ook een grote favoriet van mij! Het valt me wel op dat je toch wel donkere tinten nodig hebt. Dat zou er echt raar uitzien bij mij :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kijk al uit naar je volgende post!

  Love, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb liever een crèmige concealer, idem van foundation

  BeantwoordenVerwijderen
 4. een poederige concealer bedoel ik dus ;-) niet helemaal wakker geloof ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kijk sè, mocht't nu 30 of 31 12 zijn, ik maakte er mijn voornemen van. Concealer, 'k moet het me echt eens aansmeren, letterlijk dan.
  Tnx voor deze tips, ik ga der echt eens werk van maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben heel erg fan van de Eye Brightener van Bobbi Brown.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mocht je de concealers van Collection 2000 willen kopen, ze zijn te koop bij www.dazzlecosmetics.nl in de kleuren 1. fair, 2. cool medium en 3 medium!

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!