Monday Musthave - Caudalie Masks

Caudalie schiet recht in de roos met hun nieuwe maskers! Er is voor elk wat wils. Caudalie bracht in april vier nieuwe maskers op de markt geïnspireerd op de Spa verzorgingen met Vinothérapie. Een must voor elke vrouw die in recordtempo een perfecte huid wil.


Zoals ik al schreef voor elk wat wils, want voor elk huidtype is er wel één of zelfs twee of drie maskers die hun werk doen!Laten we het ombré gamma even onder de loep nemen!

MOISTURIZING MASK

Dit masker beschermt de droge huid in elk seizoen tegen vochtverlies. Wie me ondertussen al een beetje kent, voelt dat dit een favoriet in wording is hé :) Ik maakte van deze witte flacon al aardig wat gebruikt en kan die in één woord omschrijven: DEVINE!

Het trekkerige gevoel van mijn droge huid verdween na amper tien minuten en mijn huid voelde zijdezacht, I got addicted! 

Dit masker bevat natuurlijke grondstoffen zoals Vinolevure en druivenpitolie. Het bevat ook Hyaluronzuur wat het vocht in de huid vasthoudt en we zo een glad gelaat krijgen.

Ik breng een dikke laag aan voor een 15-tal minuten. Daarna verwijder ik het overtollige product met een wattenschijfje en ga zo slapen. De dag erop reinig ik mijn gelaat grondig en zie meteen het resultaat van het masker.


GLYCOLIC PEELING

Dit masker geeft de doffe huid opnieuw een perfecte en stralende teint.
Had je een zware avond of ga je een avondje stappen en heeft je huidje een boost nodig, dan is deze zeker iets voor jou.

Dit masker is een twee in één. Het scrubt de huid en voedt die ondertussen. De Viniferine die aanwezig is in dit masker is veel effectiever dan Vitamine C in het bestrijden van pigmentvlekken. Het verhelderende effect is de grootste troef in dit masker.

De Papaja-enzymen zijn het zacht exfoliërende bestanddeel en verbeteren de kwaliteit van je huid. Dit masker is geschikt voor de gevoelige huid door de zachtheid van de peeling.  Het glycolzuur verwijdert dode huidcellen van het huidoppervlak.

Dit masker mag je tot twee keer per week aanbrengen voor een 10-tal minuten en kan je erna best met lauw water verwijderen. Het resultaat is veelbelovend!

INSTANT ONTGIFTEND

Dit masker doet een gespannen huid en de huid in een stedelijke omgeving heropleven. Door deze tweemaal per week aan te brengen en enkele minuten aan te brengen verwijdert hij een hoop toxines.

Dankzij de marc van druiven kan dit gel-achtige masker de huid beschermen van vrije radicalen en de drainage activeren.

De roze klei absorbeert de toxines op natuurlijke wijze en zuivert je poriën. De werking wordt dan nog eens versterkt door het koffie-extract.

Ook hier zitten papaya-enzymen in die een lichte scrub geven en de huid doet stralen. Een mix van kruiden zorgt voor een herstellend, kalmerend en zuiverend effect.

Dat klinkt toch hemels? Voor een stadsmeisje als mij is dit het ideale avondritueel!


ZUIVEREND

Dit zuiverende masker is de ideale bondgenoot van de gemengde of vette huid. De witte klei werkt absorberend, ontzwellend en kalmerend. Het zink en lijnzaad regelen de talgproductie van de huid, je krijgt dus minder acné!

Ook hier zit een mix van kruiden in die de herstelling activeren en zuiverend werken.

Dit masker kan je doelgericht op de T-zone aanbrengen of op de plaatsen waar je last hebt van onzuiverheden. Je zal minder olie produceren bij regelmatig gebruik.

Deze moet ik nog testen wanneer ik last heb van onzuiverheden op mijn kin. Maar als dit even goed werkt zoals de andere drie dan ben ik helemaal overtuigd van dit nieuwe gamma.Zoals we allemaal wel al eens voor hebben is onze huid in verschillende zones verschillend van elkaar en dit ook nog eens verschillend van seizoen. Zo heb ik in de winter een erg droge huid en gaat dit over tot een gemengde huid naarmate de seizoenen wisselen.

Het leuke van dit gamma is dat je doelgericht te werk kan gaan met de verschillende maskers op de verschillende plaatsen op je gelaat. De vier maskers bieden je de oplossing voor een mooie huid op elk moment van het jaar.


Ik ben alvast vol-le-dig overtuigd van het nieuwe gamma Caudalie maskers. Mijn huid voelt heerlijk aan en heeft zijn vochtbalans volledig hersteld. Je kan de maskers van Caudalie vinden in de apotheek voor € 23,90. 

Ik wens jullie veel relaxatieplezier!

Geen opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!