Monday Mustsee - New Blog Lay out!

Hi guys!

Na heel wat opzoekwerk en gerommel in Illustrator en Photoshop heb ik eindelijk een nieuwe bloglayout klaar. Het stond al zo lang op mijn verlanglijstje en vandaag heb ik er echt werk van gemaakt.

Wat denken jullie ervan? Het is een stuk strakker en eenvoudiger en zou gebruiksgemakkelijker moeten zijn. In de zijkolom kan je zoeken naar oudere posts en vind je mijn directe links naar mijn sociale media. Comments posten gaat ook veel gemakkelijker, alleen maar voordelen dus.

Ik hoop dat jullie hem net zo fijn vinden als mij, it was hard work but I'm so happy!


2 opmerkingen

  1. Heel wat opzoekwerk schreef je? Dat is denk ik nog licht uitgedrukt. Deed onlangs hetzelfde. Ja amai. Zweten noemen ze dat :-) Ik heb nog wat werk aan de winkel. Mooie Lay-Out Sofie! ...leuk é als het eindelijk wat af is x

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!