Tip Tuesday - Open Kitchen & No Dishwasher - Lifestyle
Wie me kent weet dat ik een opruimfreak kàn zijn. Ik heb ook wel van die dagen dat ik alles in het rond laat slingeren - although that doesn't happen that much... - maar na enkele dagen chaos te moeten zien, schiet ik in actie en ruim ik de hele stal op. Ik kan niet functioneren in een rommelboel, mijn geest gaat dan helemaal blokkeren en ik voel me dan hopeloos verloren...

In mijn nieuwe appartement heb ik een open keuken en dat is ongelooflijk plezant, behalve als het op afwas en dergelijke aankomt... Ik heb geen vaatwasser, dus ik moet het wel zien te organiseren dat alles mooi en proper staat. Een beetje SCHONE vaat die aan het drogen is, kan geen kwaad... Maar dan moet het wel in stijl zijn.


Zo kocht ik onlangs dit afdruiprek van Nicolas Vahé - een afdeling van The House Doctor - omdat het rek niet alleen super handig is - twee etages - maar ook erg mooi en helemaal in de Scandinavische stijl die volop in bloei is.


Op deze manier oogt mijn keuken opgeruimd, zelfs al staat er wat schone vaat te druppelen en kan ik volk ontvangen zonder schaamrood op mijn kaken.


Om het geheel af te maken kocht ik enkele mooie flessen afwasmiddel van Bloomingville. Als die blijven bloot staan, dan ziet mijn keuken er toch geleefd uit zonder een slagveld te zijn. Ook het houten afwasborsteltje is helemaal terug hip!


Zo zie je maar, kleine aanpassingen kunnen het dagdagelijkse leven helemaal opfleuren. Ik zeg niet dat ik daarom liever de vaat doe, maar het maakt het wel een stuk aangenamer. Het voordeel van dit afdruiprek is dan wel dat ik niet moet afdrogen! Woohoo :)

Hebben jullie ook zo van die hoekjes in huis die je dagdagelijkse leven leuker maken door ze in stijl aan te passen of ben ik écht de enige die daarvan geniet? :)

Bijkomende informatie:

Nicolas Vahé Afdruiprek - Bloomingvile Dish Soap - House Doctor Hand Soap - Tala Afwasborstel  zijn te krijgen bij ons in Byttebier
Geen opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!