Make up Extravaganza

Een tijd geleden probeerde ik enkele make up looks op enkele vriendinnen, en dit is het resultaat!
De eerste is een make up die ik vond tijdens mijn dagelijkse surfsessie. De andere make up is een sunsetlook.
Daarom hou ik zo van make up... Je kan ermee experimenteren en helemaal uit de bol gaan. Ze zijn niet-zo-draagbaar voor overdag, maar oh-so-glam voor foto's. Ik zoek altijd op het web naar leuke inspiratie en vooral niet-zo-alledaagse-looks. Die laten je creativiteit te loop en geven je een origineel resultaat.

Ik zou elke dag zo'n make up willen toepassen, jammer genoeg is de inspiratie er niet elke dag! :)
1 opmerking

  1. Ook de grote artiesten hebben niet elke dag die grote inspiratie. Dat maakt hun werk van de goeie dagen des te origineler. Succes !

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!