London baby!

Juist terug van London baby!

What a city! Maar dat zullen de meesten onder jullie wel weten :)

Even een update van wat mijn shoppinglijstje inhield en wat ik ervan gevonden heb...
  1. Naked Palette van Urban Decay CHECK!
  2. Handtas van Pauls Boutique  CHECK!
  3. Schoenen van Primark CHECK!
  4. Ketting van Dahlia CHECK!
  5. Nieuwe make up goodies CHECK CHECK CHECK!
Ik was al meer dan een half jaar op zoek naar the Naked palette van Urban Decay, maar telkens ik een Sephora binnenging was het uitverkocht. Zelfs één van mijn vriendinnen zocht het op haar trip in NY... same story, uitverkocht! But I got it this time! :)

Wie Pauls Boutique niet kent en you like some color in your wardrobe, go check out the collection in London (Topshop). Leuke modellen en funky kleuren voor een aanvaardbare prijs. En oh zo origineel.

De eerste dag van mijn shoppingtrip ging ik rechtstreeks naar Primark. Toen ik deze shop leerde kennen vorig jaar, kon ik mijn ogen niet geloven. Zoveel schoenen tegen zo'n lage prijs. En voor die ladies (en gents) die Primark niet kennen, echt hippe schoenen! Je kunt er ook massa's kleren en accessoires vinden, maar die collecties liggen mij iets minder. Binnenkort komt er ook een Primark op de Meir in Antwerpen, allen daarheen zou ik zeggen!!! We moeten wel nog wachten tot het najaar van 2012...

Vorig jaar ontdekte ik een heel leuk winkeltje in Carnaby (een zijstraat van de very-well-known Oxfortstreet) namelijk Dahlia. Ik mocht er jammer genoeg geen foto's trekken. Het heeft iets mee van een romantische meisjeskamer met pastelkleurig behangpapier en leuke lampjes. Je vindt er allerlei originele juwelen en kleren en daar vond ik deze leuke ketting.

Last but not least, de nieuwe make up goodies... London heeft een veel groter aanbod aan make up dan heel België samen. In house of Frasier vond ik op de beneden verdieping een nieuwe counter: BellaPierre. Deze make up collectie heeft een assortiment van pigmenten waar je allerlei dingen mee kan doen. Als je het pigment mengt met lipbalsem, krijg je de kleur van het pigment op je lippen. Meng je het met een topcoat dan krijg je deze tint op je nagels... Het is natuurlijk ook als oogschaduw en blush bedoeld. Heel veel mogelijkheden dus. Dit zal ik binnenkort uitproberen en wat foto' s met de resultaten posten.

Ik ben heel tevreden maar met minder centjes teruggekomen... Nu weer sparen voor mijn volgende shoppingtrip, destination: BARCELONA!!!

Naked Palette
Handbag Pauls Boutique
Shoes Primark

Ketting Dahlia
    Make up goodies :)
    Make up goodies :)

Geen opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!