GRADUATED

Woohoo!

Vorige week opende ik mijn postbus en ik werd heel enthousiast! Ik had eindelijk mijn resultaten van "Allround Make Up Artist". Wanneer ik de enveloppe opende zag ik dat ik met stijl mijn diploma behaalde! Ik kreeg 88% en mooie feedback! Mijn vakantie kan er niet beter op worden. Alhoewel, een beetje zonneschijn kan geen kwaad!


Voor het examen moesten we onze eigen interpretatie geven van de make up van de film Black Swan. Mijn nichtje Charly was mijn model. Ze ziet er al uit als een ballerina, dus dat was mooi meegenomen.
Wat vooral moest opvallen in de make up en in de outfit was de dualiteit van de persoonlijkheid van Black Swan, de lieve ballerina en de duivel in haar...


 Ik ben zo blij met het eindresultaat... Ik zie alleszins de duivel in haar ogen :)

Geen opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!