How To Pamper Yourself - Youtube

Gisterenavond had ik eens niets gepland. Na een aantal hectische weken doet dat echt deugd. Ik nam mezelf voor om niet over te werken en meteen na sluitingsuur naar huis te gaan. Mijn lieve mama was langs de traiteur geweest en had mijn avondeten gekocht. Het was dus enkel opwarmen en opeten :)

Ik wilde eens een rustige avond - maar ondertussen ook een YouTube video maken. Als ik die twee nu eens combineer, ja dan krijg je een Pampervideo! Voor wie de term pamper in de oren klinkt als de luiers van een kleine, you got it wrong. Pamperen staat voor eens goed verwennen...

On to the video I guess, enjoy!

De producten die ik gebruikte heb ik onderaan neergeschreven, voor wie interesse heeft.


 1. Bourjois - Beautify Me! shower cream
 2. Garnier - Oog Make Up Remover met druiven extract
 3. Dior - Gentle Foaming Cleanser
 4. L'Oréal - Mythic Oil
 5. Durance - Hydration Abricot Boosting Mask
 6. Bourjois - Dream Scrub
 7. Wella - Proseries Vidal Sassoon Volume Shampoo
 8. Wella - Proseries Vidal Sassoon Volume Conditioner
 9. Hema - Turbotwist
 10. Estée Lauder -Hydrationist
 11. Shiseido - Benefiance Wrinkle Resist 24 Eyes
Follow me on FacebookTwitterBloglovin, Instagram and Pinterest! You'll make my day :)

3 opmerkingen

 1. Super leuke muziek! Welk liedje is dit? Groetjes,marie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties

  1. Music by Spazzkid - Candy Flavoured Lips - Vintageboy Remix
   https://soundcloud.com/spazzkid

   Staat altijd onderaan als het filmpje opent in Youtube :)

   Verwijderen
 2. ja amai , zoveel werk :) wel leuk en gezellige sfeer! and hellloow suchi :)

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!