Let's go Vintage!

Oh Wauw wat een ontdekking daarnet. Ik ben zo enthousiast dat ik er meteen wil over schrijven. Think Twice Vintage (bekend uit Antwerpen en Gent) opende vorige week een winkel in de Steenpoort te Kortrijk. Mama passeerde er deze morgen langs toen ze op weg was naar de winkel en raadde me aan eens te gaan kijken.


Het behangpapiertje is heerlijk retro en de hippe meid die de winkel uitbaat straalt één en al vintage uit. Er is een hele grote keuze - die elke dag wordt aangevuld - voor vrouwen en mannen. Ik speurde alle rekken af en ging met meer dan 15 items het kleedhokje binnen.Dikke wollen pulls met leuke retroprints, lekker voor in de koude dagen. Maar ook hippe eighties skipakken! Love Love Love!

Ik shopte naar hartenlust en ging aan de haal met 4 pulls (€15 per stuk) en een skibroek van €12! Alles aan kleine prijsjes. De kledij werd professioneel gewassen en ziet er allemaal (bijna) nieuw uit.

Een grote aanrader voor al wie van retro en leuke spullen houdt! Ga zeker langs, de keuze is groot en alles ligt er erg ordelijk! Pluspunt!!

Follow me on FacebookTwitterBloglovin, Instagram and Pinterest! You'll make my day :)

6 opmerkingen

 1. niet zo mijn ding, maar voor een vintage-liefhebber ziet het mij er wel een superwinkeltje uit! je trui met groen vind ik wel leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh, die handtasjes zien er wel leuk uit! Da's duidelijk eentje om te onthouden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben zelf geen zo'n vintage persoon maar ziet er wel een leuk winkeltje uit !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik vind dat toch wel duur voor tweedehands. Maar je hebt toffe vondsten gedaan !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind hem er leuker uitzien dan die in Brugge, daar is alles zo op elkaar gepakt! Hier lijkt 'ie heel wat ruimer!

  Love, Tessa.

  P.s.: De borstels van Real Techniques doen hun werk supergoed! Zo tevreden en gelukkig dat jij ze zo dicht bij huis bracht! Zal zeker nog eens komen snuisteren in de winkel in je beautyhoekje! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke winkel, he! Ik heb er zelf ook over geblogd :-).

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!