A Daily Make Up Look Using Jean d'Arcel Cosmetics - Youtube

Man man man... Wat heb ik het de maand november druk gehad. De Kerstverkoop zit in de startblokken en mama en ik moesten de hele winkel klaarstomen. We kregen soms 5 paletten leveringen per dag en wilden die er steeds door krijgen. Werken tot 1.30 uur 's nachts zat er meerdere keren in de afgelopen maand. Nu zijn we er bijna. Vanavond maken we de Kerstetalages na sluitingsuur en dan denk ik dat ik de komende maand elke avond op tijd zal kunnen stoppen, althans, dat hoop ik maar.

Hoe dan ook, dat heeft ook zijn nadelen. Zo kon ik amper filmpjes maken deze maand en ik doe dat net zo graag. Gisteren - mijn laatste vrije dag van het jaar, buiten Kerstmis dan - zette ik me voor de camera en maakte enkele filmpjes.

Vandaag toon ik jullie een zachte alledaagse make up look uitsluitend met Jean d'Arcel producten. Dit merk staat bekend voor zijn goede ingrediƫnten en kwaliteit. Je kunt het sinds oktober ook bij ons in Byttebier vinden. De concealers gingen als zoete broodjes over de toog sinds ik mijn workshops doe.

Product informatie vind je onderaan het filmpje in de infobox. Aarzel niet me te contacteren als je nog vragen hebt over een bepaald product.

Enjoy the video!


1 opmerking

Laat gerust een reactie achter!