Xmas Present Ideas and Stocking Stuffers

Tussen de drukke dagen door toch nog even de tijd om een blogje te schrijven. Voor wie nog op jacht moet gaan naar Kerstgeschenkjes, hier nog even wat leuke ideetjes!


Heart Splitter of beter de headphone splitter. Kijken je kids graag samen naar de iPad maar kan jij het geluid van hun geliefde programma missen als kiespijn, geef hen dan een headphone splitter. Deze past op elke smartphone, tablet of wat dan ook en geeft geluid aan twee headphones. € 10 en verkrijgbaar bij Byttebier.


Op zoek naar een leuke zeeppomp voor in de keuken of naast het bad, dan is Pino misschien iets voor jou? De zeep komt er langs zijn (lange) neus uit, sexy! € 18,00 en beschikbaar bij Byttebier.


Speel je graag de muziek af van je smartphone of tablet? Dan past deze pluizenbol zeker op je bureau. Deze speaker ziet er fluffy cute uit en laat de muziek galmen in je kamer. Hebben! € 27,00 en verkrijgbaar bij Byttebier.

Speelt je kleine meid graag fairy? Met deze tandenbortsel beschermer zal ze de badkamer omtoveren tot haar paradijs :) Wil je zelf Tinkerbell spelen? Je vindt 'm voor € 5,00 bij Byttebier.

Lovebugfan? Deze lovebug heeft heaphones en een klip. Zo kan je je headphones vastklippen aan je sjaal, jas of wat dan ook zodat de draad niet verstrengeld geraakt tussen al je andere accessoires en kan je volop genieten van je muziek. Dank aan Charlotte die even mijn model wilde spelen! :)
Lovebug € 15,00 bij Byttebier.


Niet zo'n fan Pino? Heb je liever iets vrouwelijker als zeeppomp? Dit lieve Chineesje fleurt je badkamer zo op. € 18,00 bij Byttebier.


Wil je uitpakken met een leuke lunchbox op het werk? Get this five star kitchenbox ASAP. Ook beschikbaar in het roze. € 8,95 bij Byttebier.

Zo dat was het voor 2013. Ik hoop dat jullie hier wat inspiratie uit halen. Veel succes met het Kerstshoppen en als je langskomt bij Byttebier, aarzel niet eens te zwaaien :)2 opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!