Friday Favourite: Elfi De Bruyn From Glam At Heart

Vorige week zaterdag was het zover, Elfi kwam een namiddagje Nail Arten tijdens onze Flamingle in de winkel! Het was dé gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Ik ken Elfi feitelijk al een hele poos, maar dan wel virtueel. Zaterdag was ik zo benieuwd naar de echte kennismaking.

Elfi die de leuke blog Glam At Heart schrijft, en tevens ook auteur is van het Nail Art boek Happy Nails, brengt 9 september haar tweede boek uit. Ik kan nu al niet wachten...


Hier is ze dan, ons Elfi! Wat een toffe madame. Met romig Antwerps accent begroette ze me vanuit de Lange Steenstraat. Sponaan zoals ze is, vloog ze me om de hals! Dat is het soort mensen waar er meer van moeten zijn! We hadden niet veel tijd om bij te kletsen want haar eerste klantje stond al de trippelen rond de Nail Art tafel. Hup, aan de slag!


We hadden een deel van de beautyafdeling in de winkel omgetoverd naar een Tropisch Paradijs. Elfi was ongelooflijk enthousiast en dat deed deugd, want ik had de avond ervoor nog tot negen uur 's avonds bamboe staan kappen in de hof van mijn tante. Als je iets doet, moet je het goed doen en met mijn achtergrond Eventmanagement (aan de Katho, maar nu dus Vives in Kortrijk) kon ik niet anders dan mijn beste beentje voorzetten.


Dit was het eerste beautyevent dat plaatsvond in de winkel, maar het zal zeker niet het laatste zijn. Eens Elfi het wat minder druk heeft met de promotie van haar nieuwe boek, komt ze zeker en vast terug. Heb je het event dus niet van dichtbij kunnen meemaken, dan komt er zeker nog een tweede editie waar je wel kan bijzijn.


Na negen tevreden klanten kon Elfi eindelijk een beetje uitblazen. De tijd was voorbij gevlogen en ze wilde oh zo graag nog even de winkel bezichtigen.  Ook Maurice - de groene caravan van Dorine de Koffiequeen - was aanwezig met lekker cocktails. Jammer dat het weer wat tegenzat, de wind voelde fris en de regen veel te nat. In België weet je het natuurlijk nooit...

Tijdens het event waren nieuwe en reeds gekende bloggers aanwezig. Ik wil Bianca aka Miss Langhaar, Laurence van dressesanddaisies, Gwendolyn van Pretty.nu en Stephanie van Stephanista nogmaals hartelijk bedanken voor hun komst en de leuke blogposts over deze fijne dag!

Ook een dikke merci aan de andere leuke meiden die hun nagels met veel plezier lieten kleuren met Elf haar talent. Het was leuk dat jullie erbij waren!

Krijg je niet genoeg van Msaprilfish, volg me dan zeker op FacebookTwitterBloglovinInstagram en Pinterest!

1 opmerking

  1. Aaah, zo jammer dat ik er niet geraakt ben. Zie ik je op Elfi's boekenlaunch?!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!