Monday Mustsee: Elfi from Glam At Heart in Kortrijk

Na vier weken verlof en bewuste afwezigheid op mijn blog, vlieg ik er vandaag terug in. Ik ben helemaal ontspannen en klaar om de Indian Summer in te zetten, als we die zullen krijgen, hangt natuurlijk van de weergoden af.

Bon, back on subject... Na hevig heen en weer gemail met Elfi Debruyn, schrijfster van de hippe blog Glam At Heart evenals auteur van het boek Happy Nails, prikten we een datum vast voor een Meet & Greet.Ja, je leest het goed, Elfi komt volgende week zaterdag naar Byttebier Kortrijk en daarvoor hebben we een leuk event op touw gezet. Onze Flamingle gaat van start om 14.00 uur! De tropical nailbar staat op jullie te wachten, samen met Maurice - the outside bar van Dorine de Koffiequeen. Iedereen is welkom, de mannen laten we achter aan de bar terwijl de vrouwen op het gemak kunnen strollen! Afkomen is de boodschap!


Wens je je nog in te schrijven voor een nailart sessie met Elfi - dit duurt 30 minuten per persoon en kost € 15,00 - doe dit dan snel door een mail te sturen naar mail@byttebier.com er zijn nog maar 2 plaatsen beschikbaar, snel zijn is de boodschap. Alles is ondertussen volzet! Het event is vast en zeker voor herhaling vatbaar, meer hierover later dit jaar op de blog.


Wil je je zelf in de nailart smijten, dan kan je het Happy Nails boek aankopen en laten signeren door the Queen of Nailart herself! 

where:

Byttebier Be happy
Jozef Vandaleplein 7a
8500 Kortrijk

when:

Saturday August 23rd from 2 PM!

Wij zorgen voor een leuke sfeer de hele namiddag lang, tot zaterdag!
Geen opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!