It's My 3rd Blogiversary! Giveaway Time!

Op deze zomerdag, drie jaar geleden, besloot ik mijn eerste blogpost online te zetten. Ik twijfelde al lang over bloggen, maar wilde eerst mijn diploma halen in de Schoonheidsschool als Allround Make Up Artist om zo, als ervaren MUA over producten te schrijven. Het begon allemaal heel klein, ik kreeg hier en daar eens een opmerking van iemand die ik kende. Maar het duurde een dikke zes maanden voor de blog echt succes begon te krijgen.

Als ik nu terugdenk aan de lay-out en de foto's, dan gaat mijn haar soms rechtstaan... Wat had ik toch in mijn hoofd... Het waren de beginstappen en alles is een leerproces. Ik schreef toen nog geen uitgebreide reviews en wist mijn draai nog niet goed te vinden.

Na een dik jaar bloggen, kwam daar toch verandering in. Ik wist hoe ik het ging aanpakken, besloot alles te leren van layout op YouTube en dergelijke, smeet me volledig in de sociale media en dit boekte succes.

Tot op vandaag ben ik fier op mijn baby, mijn aprilvisje, mijn uit de grond gestampte hobby. Ik leer nog elke dag bij en denk bij elke uitstap: zou ik daarover bloggen? Het is een vaste waarde geworden. In mijn - nu niet meer zo nieuwe - appartement had ik zelfs een extra kamer voorzien als blogkamer. Alles - of toch bijna alles - staat in teken van mijn blog. En dit niet met tegenzin. Ik hou ervan mijn ervaringen en mijn girly uitingen met jullie te delen. Ik hou van mijn vrienden, maar buiten één, ja jij Aleine, zijn die niet zo in to make up en beauty. Ik kan dit hen ook niet kwalijk nemen. Ik ben ook niet in to alles wat zij allemaal leuk vinden. Dat maakt de wereld zo interessant!

In deze post wil ik jullie bedanken, the audience! Jullie houden me gemotiveerd om dit verder te zetten. De mailtjes, de comments op FB en Twitter, de aanmoedigende woorden in de winkel, it keeps me going. Dus bedankt aan jullie allemaal. Het doet me plezier dat ik jullie kan blijven entertainen. Op naar het vierde jaar! 

Om mijn drie jaar bloggen te vieren, geef ik maar liefst vier prijzen weg aan vier van mijn trouwe lezers!


De hoofdprijs is een Braun Silk épil 7. Wil je meer weten over dit fantastische toestel, lees dan mijn review hier.


De tweede prijs is een set van: één Be-Angeled sleutelhanger, twee paar parel oorringen en een wrap around bracelet van Club Monaco!


De derde prijs is voor de sportievelingen onder ons: een Bidutchy zonnebril met verwisselbare glazen, een Swatch Sparkle Watch en een iPhone 5 cover van Tucano.


De laatste prijs is een leuke set van make up goodies waaronder: een Sleek lipstick palette, een Kiko Cheeks&Lips, een Shiseido Shimmer Eyes in pearls, een Pronail nagellak, twee lipsticks van Essence en Catrice, een Elf Eye Shimmer palette een paar oorbellen en een pocketmirror van Deco Delire en een oogpotlood van Essence. Een hele hoop leuke items dus!

Wat moet je doen om dit te kunnen winnen:
 1. Like/deel de link van deze giveaway op de FB-page van Msaprilfish
 2. Like de FB -fanpagina van Msaprilfish
 3. Laat in de comments weten wat jouw favoriete zomerproduct van 2014 is.
 4. Stuur een mail naar contact@msaprilfish.com met jouw contactgegevens en vermeld dat je meedoet aan de Giveaway.
De winnaars worden vermeld op de blog op 27 augustus. Jullie hebben dus één maand de tijd om mee te doen. Ik wens jullie alvast veel succes!

Wil je meer Msaprilfish, volg me dan zeker op FacebookTwitterBloglovinInstagram en Pinterest!

13 opmerkingen

 1. Proficiat Sofie! Al van in het prille begin volg ik je en kan inderdaad zeggen dat je heel erg geëvolueerd bent. Keep up the good work! Mijn favoriete zomerproduct (van elke zomer sowieso) is de Shimmer Brick van Bobbi Brown. Big love!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aah superleuk dat je blog al 3 jaar bestaat! :D happy blogiversary! Deze give away is écht awesome dus ik doe sowieso mee. Mijn favoriete zomerproduct is de konjac-sponge die ik toevallig in de DI vond, beste skincare buy van het jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ruth Allewaert27 juli 2014 om 17:48

  Dag Sofie.. DE verrassing vond ik de hairspray van Chanel... Proficiat!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn favo zomerproduct van deze zomer is de parfum van fragonard die ik net meebracht uit Parijs. ik kon niet kiezen dus heb ik er 3 bij ;). Niet alleen omdat hij heerlijk geurt, maar ook omdat hij me doet denken aan een paar zalige dagen in parijs en ik daar elke keer als ik hem zal gebruiken weer aan herinnerd wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey Sofie,

  Ik volg je nog niet zolang, maar kan wel zeggen dat je een hele mooie blog hebt!
  Mijn favoriete zomerproduct van deze zomer is duobronzing powder van jafra. en eigenlijk ook de blush rose gold van sleek :)

  Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De Pronail nagellak is mijn super favoriet! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De Pronail nagellak is mijn zomerfavoriet! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik doe zo hard mee! Mijn favoriete zomerproduct is de Bourjois Rouge Edition Velvet in de kleur Olé flamingo.
  Fijne blogverjaardag :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jolien Van Rechem28 juli 2014 om 21:36

  mijn favoriete zomerproduct is m'n clinique waterproof bruin/ zwarte mascara :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mijn favoriete zomerproduct is mijn apivita zonnecreme die zooooo lekker naar vakantie ruikt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super, dikke proficiat met de verjaardag! ;-)
  Doe er in elk geval nog minstens zoveel jaar bij, want ik lees je blog erg graag.
  Het product dat ik meest gebruikte de afgelopen weken is "Equave 2 phase hydro nutritive conditioner" van Revlon. Mijn haar is erg fijn, en met een beetje zon/wind zit het na het wassen meteen in de knoop. Een paar verstuivingen op handdoekdroog haar, en mijn kam glijdt erdoor :-) (En het ruikt heerlijk: grapefruit en green tea).

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hey Sofie,
  Mijn favoriete zomerproduct is en blijft het bronzingpoeder van Rimmel.
  Een klassieker maar O so summer-ish :)
  Proficiat met je verjaardag en doe zo voort!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dag Sofie!
  Super toffe giveaway! En proficiat met de 3 year anniversary!
  Mijn favorite zomer product van 2014 is de Color Riche Le Crayon de Couleur (in 03 Delicate Beige) .

  Groetjes!
  Cass

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!