Throwaway Thursday: Empties #4

Ik heb weer een hoop lege producten samen gespaard om jullie mini reviews te geven over mijn hits and misses. Ik ben zelf grote fan van Empties videos en blogposts. Eens je een product helemaal opgebruikt hebt, kan je zeker een goede feedback geven aan al wie het horen wil.


Dove is ondertussen een vaste rubriek in mijn Empties blogposts. Daar is natuurlijk maar één reden voor, ik ben 100% overtuigd van hun producten.


 • Dove Intense Repair Shampoo, conditioner en masker: wil je je beschadigde haar goed verzorgen zonder het zwaar te laten aanvoelen, dan is dit gamma zeker je ding. Ik heb hier altijd back ups van staan, ik kàn echt niet meer zonder.
 • Dove 60 Second Treatment Shot: deze kleine tube gaf me een 6-tal verzorgingen. Ik deed deze vooral aan wanneer mijn haar riep om wat extra liefde. Je haar voelt zacht aan en je punten zien er minder droog uit. 
 • Dove Men +Care: mijn vriend wil maar deze deodorant gebruiken. Ik vind het zeker niet erg, want ik hou ontzettend van de geur van dit Men + Care gamma. Aanrader voor de boyfriends!

 • Cowshed Moody Cow en Grumpy Cow: wil je meer weten over dit leuke badgamma, klik dan hier voor een volledige blogpost. De geuren brengen je helemaal uit je slechte humeur. Ik gebruik deze 's avonds in bad om me volledig te ontspannen. Buiten lekker ruiken, voeden ze mijn droge huid goed. Ik schaf deze zeker terug aan!
 • Hello Kitty Bubble Bath: dit kocht ik eens in een zotte bui bij Action. Het ruikt verschrikkelijk naar chemische snoepjes en droogt mijn vel uit. Wel leuk als je graag veel bubbels in bad hebt. Voor de rest zou ik hiervan weg blijven. No good...
 • I Love... to scrub a dub dub: Oh my... Deze scrub is hemels! Hij bestaat uit redelijk dikke suikerkorrels in een olieachtige substantie. Het klikt misschien raar, maar in mijn hoofd klopt het wel. De scrub doet de dode huidcellen weg, terwijl de olie mijn benen zijdezacht maakt. Hij is ideaal voor het aanbrengen van self-tan. Ik kocht hem ondertussen al opnieuw.
 • Venus & Olay van Gilette: ik kreeg een Venus scheermesje opgestuurd om uit te testen, ik ben zo danig enthousiast dat ik meteen wanneer mijn eerste mesje zijn laatste zucht had gegeven, ik er refills voor ging halen in Kruidvat. Het is even slikken bij het prijskaartje als je gewend bent van goedkope mesjes te kopen, maar het resultaat is met niets te vergelijken, dus haal ik er mijn geld graag voor boven. Dikke aanrader voor zijdezachte benen! 
 • Colgate Max Fresh: ik ben grotere fan van Colgate dan van eender welke andere tandpasta, maar deze doet het toch niet echt voor mij. Hij is fris, maar ik vind er mijn tanden niet witter door worden. Volgende klaar voor de test is Oral B, wie weet kan die hoge punten scoren. 
 • Big Fatty Mascara (waterproof) van Urban Decay: dit waren vroeger mijn favorieten, maar nu niet meer. Ik ben grotere fan van Diorshow Extreme en Lancôme Hypnôse. No rebuy.
 • Hema top en base coat: ik heb deze lakjes al veel te lang. Ik gebruik ze al enkele jaren niet meer en zo zijn ze in mijn empties beland. Ik koop deze niet opnieuw. Essie staat bij mij aan de top.
 • Essie Rock Solid: deze basecoat koop ik telkens opnieuw. Hij gaat verkleuring tegen en zorgt dat mijn nagellak langer blijft zitten zonder chippen. Aanrader!
 • OPI Dry Drops: bah, wat een bucht... Sorry OPI, ik ben fan van je lakjes maar dit is echt niks waard. Ik betaalde er eerst en vooral bijna 20 Euro voor en het werkt echt niet. De Dry Drops claimen na een minuut je nagellak droog te hebben en na 5 minuten kan je je handen in je jeans stoppen. Wel euh... Tenzij je voor de messy-nail-look gaat, is dit toch niet zo juist. De druppels deden echt niks om mijn nagels sneller te laten drogen en na amper 5 keer te gebruiken was het product opgedroogd. Waste of money...
 • Shiseido The Makeup Base: dit was de allereerste primer die ik kocht, alleen zo noemden we het toen nog niet. Het heette toen een make up base. Feitelijk komt dit op hetzelfde neer. Een basis voor je je make up aanbrengt. Hij houdt mijn make up langer op zijn plaats en geeft je huid een zijdezacht gevoel. Er staat al een nieuwe in mijn kast. Love it!
 • Elf Conditioning Lipbalm: wel, Elf, je laat me verwonderen. Deze lipbalms kocht ik ooit eens bij een online bestelling, voor 1 Euro kan je trouwens niet sukkelen. Ze doen hun werk echt goed. Er stond telkens ééntje naast mijn bed en als ik 's morgens opstond voelden mijn lippen nog steeds gesmout aan. Ondertussen ben ik bezig met een Labello - je moet het immers interessant houden naast je bed :) - en koop ik deze niet opnieuw, maar ik kan ze wel aanraden.
Zo dat waren mijn lege producten van de afgelopen weken. Nu weer sparen naar een nieuwe hoop. Het voordeel van deze posts is dat ik zo mijn producten waar ik aan bezig ben echt opgebruik voor ik aan de slag ga met iets nieuws. Heerlijk, morgen komen ze PMD-afval oppikken dus kan ik de boel in de vuilzak kieperen!

Heb je nog vragen omtrent één of meerdere van deze producten, aarzel niet om me te contacteren via mail contact@msaprilfish.com of via een comment onder deze post.


Krijg je niet genoeg van Msaprilfish, volg me dan zeker op FacebookTwitterBloglovinInstagram en Pinterest!

2 opmerkingen

 1. Leuke producten en dan vooral de Cowsheds :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. cowsheds kun je nu ook online kopen bij candyandtreats op haar eigen webshop wander&co

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!