Friday Favourite: Bodyshop Tea Tree Blemish Fade Night Lotion

Toen ik enkele weken geleden het laatste beetje van mijn Shiseido White Lucent opgebruikte, besefte ik plots dat ik geen back up night creams meer had staan. Shocking I know, ik was even de kluts kwijt. Ik zag ondertussen heel wat hype rond de Tea Tree producten van Bodyshop en besloot daar even een kijkje te gaan nemen.


De behulpzame dame van Bodyshop Kortrijk wist me in no-time te overtuigen dat dit wel eens een product voor mij zou kunnen zijn. Ik beschreef haar mijn nogal droge maar toch soms acne-gevoelige huid. Dit kleine flesje (30ml om precies te zijn) zou me wel eens van dat probleem kunnen verhelpen. 

Er was op dat ogenblik trouwens een actie in Bodyshop. Als je twee producten van hetzelfde gamma kocht, kreeg je op het goedkoopste 50% korting. Ik sla een koopje niet gauw van de hand, dus nam ik de wereldbefaamde Tea Tree Oil mee. Deze zit nog in zijn verpakking, review volgt wellicht in de komende maand. 

Hoe dan ook, sinds drie weken is deze nachtcrème m'n trouwe vriend op het nachtkastje. Ik wil jullie hier even iets duidelijk maken, als ik een product tot mijn favorieten bekroon, dan ondergaat hij/zij/het een test van 3 volle weken. Dan kan je pas echt een effect beginnen zien.


De substantie ziet er muntgroen uit en trekt razendsnel in de huid in. Hoewel ik een droog velleke heb, heb ik geen last van een trekkerig gevoel - daar vreesde ik in het begin wel een beetje voor. Na amper 2 minuten heb je geen last meer van een crèmeachtig gevoel. Dan begint het juist. Je krijgt een opwarmend gevoel zonder dat het onaangenaam is. Je voelt de lotion gewoon werken. Er is een kleine dowside... De geur... Die doet me denken aan gemaaid gras dat al even is blijven liggen. Je moet nu niet denken aan de geur van een composthoop, zo erg is het niet. Het ruikt gewoon nogal botanisch om het met een groot woord te zeggen... Niet echt mijn ding. Nu die geur ruik je welgeteld maar vijf minuten.

Het was tijd voor de grote test, we hebben het allemaal - de vrouwen dan hé - die periode van de maand. De periode waar ik de gevreesde oneffenheden op mijn kin krijg. Als de lotion deze test doorstond, dan zou ik wel erg verrast zijn. Wel lieve dames, ik heb niet één enkel puistje gehad de afgelopen week. Ik stond er zelf van te kijken. Ik nam zelfs mijn vergroot spiegel om mijn kin naderbij te bekijken, maar echt, niet één!

Deze nachtcrème staat voor mij voorlopig in mijn top 3. Als je last hebt van oneffenheden en acne is dit hele Tea Tree gamma zeker aan te raden. Voorlopig hou ik het bij deze twee producten - de olie ga ik binnenkort testen. Blijkbaar zou dit gamma ook erg aanslaan bij de mannen. Lieve dames, zet deze eens op het nachtkastje van je man, wie weet ziet ie er binnenkort nog stralender uit! :)

Tea Tree Blemish Fade Night Lotion - Bodyshop - ongeveer € 10,00 denk ik

Heb je meer vragen over dit product, aarzel dan niet een comment te schrijven onder deze post, of me te mailen op contact@msaprilfish.com

Wil je meer Msaprilfish, volg me dan zeker op FacebookTwitterBloglovinInstagramPinterest én nu ook YouTube! 


2 opmerkingen

  1. Ik heb er de face wash van en die is ook heel fijn !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een acné-gevoelige huid die toch snel droog wordt? Check! Bedankt voor de tip :-).

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!