Friday Favourite: Peel Off Masque - Montagne Jeunesse

Deze kleine en vooral handige verpakking mag dan niet zo tot de verbeelding spreken het is een klein mirakel. Ik kocht 'm eens in een haastje bij een trip naar de Di.Toen ik deze voor de eerste keer aanbracht vond ik 'm nogal sterk geuren. Geen onaangename geur maar nu ook niet het lekkerste wat ik ooit geroken heb. De geur trekt geleidelijk aan weg en werkt - voor mij toch - niet storend.


Ik breng hem aan op mijn T-zone - voorhoofd, neus en kin - en laat deze dan 20 minuten inwerken. De groene substantie plakt wel wat, maar dat maakt het aanbrengen net gemakkelijker en alles blijft op zijn plaats zitten ook tijdens een heet bad. Eens hij wat begint te trekken aan mijn voorhoofd, begin ik het masker af te wassen met een reinigingssponsje en wat lauw water. Het resultaat dat dit kleine flesje heeft is FENOMENAAL! Je huid ziet er net nieuw uit en heeft een glow - niet van de olie - maar van de reiniging van je poriƫn.

Ik krijg vaak de dag nadien complimenten dat mijn huid er stralend uitziet en dit heb ik allemaal te danken aan Montagne Jeunesse! Ik breng het masker eenmaal per week aan. Op het flesje staat dat de inhoud je voor 10 beurten voldoet, ik heb er zeker 15 beurten uitgehaald. Dit is ondertussen mijn tweede flacon. Ik moet duurdere, high-end maskers van de eerste plaats duwen, want deze doet het helemaal voor mij.

Je vind hem bij het Kruidvat en Di voor € 6,50 als ik me niet vergis. Echt een klein mirakel in een flesje.

Heb je nog vragen over dit masker, aarzel dan niet om me te contacteren via een comment onder deze post of een mailtje naar contact@msaprilfish.com.

Krijg je niet genoeg van Msaprilfish, volg me dan zeker op FacebookTwitterBloglovinInstagram en Pinterest!

2 opmerkingen

  1. ik test er nu eentje en die is ook zalig! zo'n perfect velletje achteraf. wel goeie tip om eigenlijk enkel t-zone te doen, zo spaar je ook beetje product :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze wil ik ook eens testen, zo te zien ben jij er laaiend enthousiast over!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!