Monday Mustsee: Louis' Tattoo Boutique

Sinds een dikke maand is Louis Gurke trotse eigenaar van zijn eigen Tattoo Boutique. Louis is al enkele jaren buurjongen van onze winkel waar zijn mama, Roos,  een hele leuke vintageshop voor luxemerken uitbaat namelijk, Mi Nombre Es.


Toen ik twee weken geleden mijn boodschappen deed in Proxy Delhaize zag ik dat Louis' Tattoo Boutique nog open was. Niet dat ik een tattoo wil zetten, zo brave ben ik niet, maar de shop ziet er gewoon zo hip uit, ik moest gewoon naar binnen.
Het decor in zijn zaak is gewoon helemaal af! Van de planken vloeren tot de houten structuren in het plafond, mijn mond viel letterlijk open. Louis deed de decoratie helemaal zelf en scoorde op een rommelmarkt de skull van wat voor een dier het ook mag zijn. Louis, als je die ooit wegdoet, ik ben kandidaat-koper!! :)


Ben jij wel hip/brave genoeg om een tattoo te plaatsen, ga dan zeker langs bij Louis. Zijn tattoos niet je ding, je kan er ook altijd je oren laten piercen :) Of ga gewoon eens langs in zijn shop. Het is een pareltje voor Kortrijk en ik ben echt trots dat Louis deze stek zo naar zijn hand heeft kunnen zetten. Een echte mustsee voor Kortrijk!

Louis' Tattoo Boutique - Sint Jansstraat 9 - 8500 Kortrijk - 0493 08 35 36


3 opmerkingen

  1. Ik ben even gaan piepen bij de opening en idd: een héél mooie zaak!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben gaan piepen met de opening en inderdaad: een héél mooie zaak!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. toffe zaak en toffe gasten zal eens binnen springen voor een tattoo

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!