Friday Favourite: November Beauty Favourites

Je kent het "gezegde" wel, hoe meer je doet, hoe meer je klaarspeelt... Dat is wel degelijk zo - naar mijn bescheiden mening... Ik heb het ontzettend druk op't werk - met alle Kerstleveringen die binnenkomen - en werk tot drie maal per week tot in de late uurtjes in de winkel. Als ik dan thuiskom, zit in nog steeds vol van energie en film ik vaak nog een YouTube video. Mijn energiebron geraakt voorlopig niet uitgeput en dat geeft me een zalig gevoel.

Zo ook maakte ik deze week een YouTube video voor jullie. Ik omschreef mijn favoriete make up producten van november op Vlaamse wijze :)

De producten die ik omschrijf in deze video zijn:
 1. Rimmel Wake Me Up Foundation
 2. Rimmel Wake Me Up Concealer
 3. Real Techniques Miracle Sponge
 4. Too Faced The Bronzed And The Beautiful
 5. The Balm Bahama Mama Bronzer
 6. The Balm Copacabana Blush
 7. Urban Decay The Naked Basics
 8. Bourjois Kohl and Contour Potlood
 9. 2B A True Story Mascara
 10. Dior Fusion Mono in Météore
 11. Kiko Eyeshadow n°5
 12. Wet 'n Wild Brulee
 13. Sleek True Lipstick in Mystic
 14. YSL Manifesto Parfum
Heb je nog vragen omtrent één of meerdere van deze producten, aarzel dan niet me te contacteren op contact@msaprilfish.com

Leun maar even achterover in je stoel en geniet van dit filmpje.Wil je meer Msaprilfish, volg me dan zeker op FacebookTwitterBloglovinInstagram en Pinterest! 

3 opmerkingen

 1. Je videos zijn zo zalig om naar te kijken! 'k Vind het top dat je ervoor gaat & je spontaniteit is echt leuk!

  Love, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dank voor je vele do's en don'ts (ook tijdens je empties filmpjes!!).. wat ik me afvraag, zijn die sponsjes niet enorm kwistig in gebruik? heb je niet veel meer product (foundation, bb cream, ...) nodig dan wanneer je een kwast gebruikt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Isabelle, doordat je het sponsje helemaal nat maakt, slorpt hij niet veel extra product op omdat het sponsje al "verzadigd" is. Ik breng nog steeds twee pompjes foundation aan zoals ik ook deed met mijn foundationborstel. Ik kan 'm alleen maar aanraden!

   Verwijderen

Laat gerust een reactie achter!